2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا بیخیال شو🥹چیشده مکه

پارسال کمرمو عمل کردم ناموفق بود تو کمتر از یه ماه مجدد عمل کردم الانم از نتیجه راضی نیستم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم کل کمرم پلاتینه افسردگی وحشتناک گرفتم

خودکشی خز شده 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

سلام عزيزم شبت بخیر

یه سوال چرا می خوای خودکشی کنی؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

سلام عزيزم شبت بخیریه سوال چرا می خوای خودکشی کنی؟؟

پارسال کمرمو عمل کردم ناموفق بود تو کمتر از یه ماه مجدد عمل کردم الانم از نتیجه راضی نیستم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم کل کمرم پلاتینه افسردگی وحشتناک گرفتم

پارسال کمرمو عمل کردم ناموفق بود تو کمتر از یه ماه مجدد عمل کردم الانم از نتیجه راضی نیستم نمیدونم چ ...

عزیزمممم این آخه خودکشی داره خوشگلم🥹🥹🥹مگه چیشده حالا آدمایی رو ببین که دستو پا ندارن حتی فلج هستن رو ویلچرن یا حتی کرو لال هستن دارن با امید زندگی میکنن اخه این چرا باید اذیتت کنه ☹️☹️

سلام عزيزم شبت بخیریه سوال چرا می خوای خودکشی کنی؟؟

خیلی تنهام خیلی هیچ کسو ندارم هیچ کس طی عمل حمایتم نکرد همه منو مقصر اشتباه دکتر دونستن از همه بدم میاد

ولی برای من یه راه نجاته🙂💔

عزیزم چیشده ه انقد ناراحتی 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.