2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد خسته م که دیگه مغزم کار نمیکنه از کجا میشه قرص جور کرد نمیدونم کاش اسلحه داشتم

میگذره واقعا میگذره مثل۲۴ سال زندگیت که گذشت ولی نزار بقیش با حال بد بگذره از گوشی برو بیرون وبخاب به مغزت به خودت استراحت بده

💜🍃

💔💔💔همیشه کسایی هستن که داغونت میکنن ولی یه درصد به این فک کن که خدارو داری...

باور میکنی خدا هم منو ندید🥺💔طی عمل نه تنها دکتر بلکه خانواده هم ازم حمایت نکردن همه منو مقصر دونستن به بابام گفتم عمل دوم پیش دکتر دیگه منو ببر گفت خودت بار اول دکترتو انتخاب کردی پس برو پیش خودش همه منو ول کردن شاید باور نکنی ولی تو راهروی بیمارستان زجه زدم حتی با خودم تیغ بردم که از دست همه خودمو خلاصکنم 

میگذره واقعا میگذره مثل۲۴ سال زندگیت که گذشت ولی نزار بقیش با حال بد بگذره از گوشی برو بیرون وبخاب ب ...

یه ساله سر ماجرای کمرم خواب ندارم ای کاش هیچ وقت عمل نمیکردم خدا لعنتم کنه🙃💔🥺

ببین گلم خداوند آدما رو خیلی امتحان میکنه و بیشترین امتحانش درمورد ببماریهخودکشی اصلا کار درستی نیست ...

میدونی همش میترسم عمل دومم هم مشکل پیدا کرده باشه ضمن اینکه الانم وضعیتم خوب نیست 

یه ساله سر ماجرای کمرم خواب ندارم ای کاش هیچ وقت عمل نمیکردم خدا لعنتم کنه🙃💔🥺

متاسفم ولی همیشه همونجور که ما میخایم پیش نمیره اون موقع عقلت تشخیص داده عمل کنی بهتره تو که نمیدونستی اینجور میشه پس خودتو با این افکار اذیت نکن حداقل خودت هوای خودتو داشته باش

💜🍃

متاسفم ولی همیشه همونجور که ما میخایم پیش نمیره اون موقع عقلت تشخیص داده عمل کنی بهتره تو که نمیدونس ...

کاش قبل عمل تصادف میکردمو میمردم دردش کمتر بود باور کن کمتر بود. دنیا قشنگه قبول دارم ولی به این همه استرس و درد نمی ارزه. خوشحال بودم که عمل کردم و دیگه قرار نیست قوز کنم و انحراف داشته باشم اما دست تقدیر منو بیچاره کرد