2777
2789
عنوان

خونه خریدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 81 پست

مبارکت باشه انشالله براتون پر از برکت و خاطره های خوب باشه

در مورد دخترت اصلا اولش جو گیر نشو فکر نکن الان قرار دخترهاتون خواهر های افسانه ای بشن صبر کن نه جبهه بگیر نه ولو شو چون ممکن حتی خبرهای خونت توی فامیل پخش بشه گاهی اوقات که همسرت نبود و خونه خلوت بود بگو بیاد باهم بازی کنن

اشهد ان علی ولی الله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟؟؟؟ لطفا بگو وبهم کمک کن

ی آدم خودخاه و قدرنشناسه

هرروز هرروز پامیشه میاد اینجا روزنشینی گاهی شب هم میمونه وحتی خونمون میخابه صب بعدازصبحانه میره

بااینکه گفتم2کوچه اون ور تره

ازم انتظارای بیجا داره

من بخام برم خونش ب هیچ وجه جواب گوشیمو نمیده یاجوابم بده بهونه میاره ک امروز نیستم بعدن بیا خلاصه هرطورشده آدمودک میکنه

حالا من جواب ندم سریع زنگ میزنه ب مامانم وخاهرم ک ب لیلا زنگ بزنین بگین دارم میام خونش

حالا اون تقریبا همسن مادرمه بچه هاش بزرگن و ازدواج کردن

باهمسرش بحثش شده بودساعت5صب هواتاریک تاریک بودپاشد اومددم خونم باحالت گریه

کلا بهش رو بدی آسایش رو ازت سلب میکنه

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

به به مبارکتون باشه به سلامتی بشینین

خیر بیاره براتون 🥰 چقدر حالم خوب شد با تاپیکت

در رابطه با خاله و هر فرد دیگه ای هم عزیزم همین که جناب عطار میگن

دور دور نرو که مهجور گردی و نزدیک نزدیک نیا که رنجور گردی

اعتدال 👌🏼

بعد اگه دختر خاله م مدام بیاد خونه م چی؟؟؟

کلا مدام اومدن و رفتن باعث سوی تفاهمه. ی وقتایی تو حوصله کسیو نداری. ی وقتی خالت... همین باعث دلخوری میشه. خیلی هم با خالت صمیمی نشو و حرفایی بهش نزن ک بعدا باعث کدورت نشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چرا توهم ؟ چیز خاصی هستش

نه تاپیکاشو نگاه کردم دیدم گفته پارسال خریدیم آخه امسال خرید و فروش نیست اصلااا گفتم شاید داره رویاهاشو میگه 

و گرنه اصلام چیز خاص و مهمی نیست 🦦🦦

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خبرای خونه م چطور پخش میشه؟؟ یعنی میگی خاله م میبره پخش میکنه؟

نه منظورم به خود اون بچه است یه چیزی ببینه میره توی فامیل یه جور دیگه تعریف میکنه

من تجربه رو داشتم خواهر زاده ام میومد کلی هم خوراکی و بازی براش فراهم میکردم تمام تلاشم این بود بهش خوش بگذره ولی تهش یه شر بزرگ درست کرد

اشهد ان علی ولی الله