2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله فیلمش هم هست زنه بدبخت سه بار پاشد ماشینه هی برمیگشت دوباره زیر میگرفتش بنده خداها پیاده روی میر ...

دل نداشتم فیلمشو ببینم ولی واقعاً باید با اینجور روانیا برخورد شه. 

نمیدونم تو تلگرام نوشته بود عمدی بوده.

نمی‌دونم کدوم فیلم میگی ولی غروبی تو کانال گیزمیز یه کلیپ تصادف بود که یه پراید دو تا خانم زیر گرفت 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

تو محل ما اتفاق افتاده و همه راجبش حرف میزدن دوربین مغازها گرفته بود هنوز معلوم نشده چرا این کار رو کرده فقط میدونیم یه پسر جوان از یه محل دیگه بوده منکه فکر میکنم مواد زده بوده توهم زده بوده

به من گفتن قضیه ناموسی بوده ولی از راست و ذروغش اطلاع ندارم دوست ندارم ب این حوادث دامن بدم ولی خیلی خیلی زیاد شده این موارد چندتا دخترهم پنج شنبه تولد گرفتن موقعی ک برق قط شده ازشون دزدی کردن هیچی ثبت نشده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نمیدونم تو تلگرام نوشته بود عمدی بوده.

تلگرام با روح مرحوم در ارتباطند 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭