2777
2789
عنوان

خونه خریدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

1221 بازدید | 81 پست

بالاخره بعد از تحمل این همه رنج، منم خونه دار شدم

و میخوایم اسباب کشی کنیم 

برای همه دعا وآرزو میکنم که صاحب خونه بشن

صاحب اون خونه ای که دلشون میخواد

خونه ای که خریدم دقیقا روبروی خونه ی خاله م هستش، دختر خاله م تقریبا همسن دختر منه، دخترمن 10 سالشه

دختر خاله م 9سال سن داره

سوالم اینه

دخترم رو چند وقت یکبار بذارم بره خونه خاله م که با دخترش بازی کنه

چند وقت یکبار بذارم دخترخاله م بیاد خونه م؟؟

چندوقت یکبار بذارم بچه ها باهم بازی کن؟؟ 

نمیخوام اتفاقی بیفته ونمیخوام فردا روزی بچه ها دعواشون بشه و بین من وخاله م بحث و دلخوری پیش بیاد به هرحال سالها قراره کنار هم زندگی کنیم

مبارک باشه عزیزم 

هر چه رفت و آمد کمتر بهتر

نهایتاً تو کوچه بازی کنن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید

خدا رو شکر 

و مبارک باشه الهی

الهی ک قدم دار باشه براتون عزیزم 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

ارتباطتو خیییییلی کم کن دخترتم صبح بره مدرسه عرصم یه کلاس زبانی ورزشی چیزی 

اگه رابطتون بد شد تا سالها ک اونجایی عذاب میکشی 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚