2777
2789
عنوان

خونه خریدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

1199 بازدید | 81 پست

بالاخره بعد از تحمل این همه رنج، منم خونه دار شدم

و میخوایم اسباب کشی کنیم 

برای همه دعا وآرزو میکنم که صاحب خونه بشن

صاحب اون خونه ای که دلشون میخواد

خونه ای که خریدم دقیقا روبروی خونه ی خاله م هستش، دختر خاله م تقریبا همسن دختر منه، دخترمن 10 سالشه

دختر خاله م 9سال سن داره

سوالم اینه

دخترم رو چند وقت یکبار بذارم بره خونه خاله م که با دخترش بازی کنه

چند وقت یکبار بذارم دخترخاله م بیاد خونه م؟؟

چندوقت یکبار بذارم بچه ها باهم بازی کن؟؟ 

نمیخوام اتفاقی بیفته ونمیخوام فردا روزی بچه ها دعواشون بشه و بین من وخاله م بحث و دلخوری پیش بیاد به هرحال سالها قراره کنار هم زندگی کنیم

مبارک باشه عزیزم 

هر چه رفت و آمد کمتر بهتر

نهایتاً تو کوچه بازی کنن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید

خدا رو شکر 

و مبارک باشه الهی

الهی ک قدم دار باشه براتون عزیزم 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

ارتباطتو خیییییلی کم کن دخترتم صبح بره مدرسه عرصم یه کلاس زبانی ورزشی چیزی 

اگه رابطتون بد شد تا سالها ک اونجایی عذاب میکشی 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚