2777
2789
عنوان

خونه خریدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 81 پست

چقد خوببببب🤍😃مبارکه بسلامتی و خوشی

منم خیلی خالمو دوست دارم اونم مجرده ولی دوست دارم در اینده خونه هامون کنار هم باشه حتی دوست داریم جاری هم بشیم 🤣🤣🤌

یه صلوات برای حاجتم بفرستین ممنو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال دیگه هم دارممن خیاطماگه خاله م اومد و خواست براش لباس بدوزمرایگان بدوزم؟؟ یا نسبت به بقیه بر ...

رایگان ندوز، اگر خواستی کمی ملاحظه کن

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ🤲💚

مبارکت باش عزیز دلم🤩💙🤩

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

مبارک باشه

همیشه توش‌ جشن و‌شادی باشه

بنظرم نذار زیاد برن و بیان...

مثلا اگر پارک نزدیکه بعد از ظهرا با مادرش هماهنگ شو‌ بچه هارو ببرید پارک

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...