2777
2789
عنوان

یه چیز به سرم زد به خواهرشوهرش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 81 پست
پس همونکارو میکنماسترس دارماز دعوا میترسم😬

نترس نترررس که بیام براتاااا 

حالا که اونا بدن تو بدتر باش بی شعورن تو بیشعور تر باش داد و بیداد میکنن تو انقدر جیغ بزن تا گوشاشون کر بشه ولی زن باش از حقت دفاع کن چه مشکلی داری که سکوت کنی تا اون تازی ها بدتر کنن؟؟؟ صبح که بچت بزرگ شد نمیگه چه مامان بی عرضه ای داشتم؟؟

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیل پدریش گروه دارن منم هستممیتونم بفرستم

بله بفرست اگه از فامیل ها شوهرش هم شماره داری حدا گروه بزن و اون عقده ای هم اد کن و مجدد پیامارو بفرست حالا که این راهو پیش گرفته تو ادامش بده مرگ یه بار شیون یه بار

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

همه حرفای خواهرشو بهش برگردوندم ولی دلم خنک نشد

1،،، نرو خونه پدرش

2،،، محکم و قاطع رو حرفت بمون و نرمش نشون نده

3،،، از هیچی نترس و تا تهش برو

4،،، آرامش رو ازت سلب کرده آرامش رو ازش سلب کن

5،،، هیچکس دلش به حال تو نمیسوزه حتی شوهرت پس حداقل خودت دل برای خودت بسوزه و خودتو نجات بده

خانوادت حامیت هستن؟

1،،، نرو خونه پدرش2،،، محکم و قاطع رو حرفت بمون و نرمش نشون نده3،،، از هیچی نترس و تا تهش برو4،،، آر ...

پدرمادرم فوت کردن 

باشه این دفعه دیگه شل نمیکنم هرچی خدا بخواد

باشه میفرستمبالاخره باید ساکتش کنم

اره جسور باش تو یه زنی یه مادری از خودت دفاع کن 

مگه چته که از خودت دفاع نکنی که یه اشغااال بیاد هرچی لایق خودشه بهت بگه و تو همچنان دهنت بسته باشه؟؟؟ هان؟

اول هم که میخوای تو گروه بزاری یه متن از قبل اماده کن بعد کپی کن اونجا که اره من چند ساله عروسشونم و احترام نگه داشتم و حرمت میشکنه و .... هی خودتا خوبه جلوه بده و از این ایموجی ها😔😞 هی لابه لای حرفات استفاده کن 

بعد سیفون و بگیر روش

همه متن ها رو و عکس ها رو آماده کن از قبل

بعد برای خواعرشوهرش و گروه خانوادگیشون بفرست و بعد از گروه لفت بده

اینم بگم سعی کن خودتو منطقی و باشخصیت و مظلوم نشون بدی تا طرف تو رو بگیرن عصبی نشی حرف زشت بزنی جلوی اونا چون بعدا خواهرشوهرت میگه دیدین راست گفتم( دیگه نمیگه خودم به جنون رسوندمش)

نه دیگه این بار کاری میکنم نتونه دیگه ازین گوها بخوره

اررره یه شیر زن باش نه یه موش ترسو که هرکی از راه میرسه فحش بده و بزنه تو سرت 

تو بزن توسرشون تو فحش عالم و ادمو بهشون بده

واسه منم همینه یه مهمونی نمیتونم برم همه تا میشینن میگن چرا اینجور میکنی کینه و عقده هم حدی داره

من ازبس دروغ گفتن همه حرف اونو باور میکنن کسی ازم نمیپرسه بگه چیشده ک حقیقتو بگم  بخدا مرگ ارزومه ب خانوادمم میگم میگن بسپر بخدا همه ت رومیشناسن اخه من تاکی بسپرم بخدا