2777
2789
عنوان

یه چیز به سرم زد به خواهرشوهرش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 81 پست
نه هیچی نگفت گفتم باید به شوهرش بگی گفت به بابام میگم باباشم گفته بود اخلاقش اینجوریه

باباش گوه خورد که توله سگش اخلاقش اینه حالا که اونا عرضه ندارن خودت برین بهش تا دیگه اخلاقش این نباشه زنیکه روان پریش

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

صداشو ضبط کن طوریکه خودش نفهمهفقط با تو اینجوریه؟ یا با همه؟ دستش برای خانواده شوهرش رو هست؟

پیاماش برای بی آبرو شدنش کافیه

خانواده شوهرش که احترامشو دارن ولی حتی به باباشم برمیگرده میگه بیشرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر کتک خوردم حد ندارهشوهرم به باباش گفته دخترت اونجاست به ما نگو بیایم بازم مارو میبینن زنگ میزنن ...

خب نرین به زور که نمیان ببرنت شوهرت خواسته بره تو نرو

از کی کتک میخوری؟

پیجشو آنفالو کن

خب الان چیکار کنم؟به خواهرشوهرش بفرستم؟

من جا تو بودما شرف براش نمیذاشتم متوجه ای؟؟ ابروشو پیش خاندان شوهرش میبردم هیچوقت هیچوقت اجازه نمیدم کسی بخواد باهام این رفتارو بکنه من تعجبم از تو و سکوت نا به جات

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

پیاماش برای بی آبرو شدنش کافیهخانواده شوهرش که احترامشو دارن ولی حتی به باباشم برمیگرده میگه بیشرف

نمیدونم بگم چیکار کنی

تهدیدش کنی به استوری پیاماش بنظرت جواب میده؟

صداش هم ضبط کن قبل از تهدید

خب نرین به زور که نمیان ببرنت شوهرت خواسته بره تو نرواز کی کتک میخوری؟پیجشو آنفالو کن

از شوهرم

رفتیم مشاور گفت خواهرشوهرت اونجا نبودنی برین ولی میگن تو خیلی کینه ای هستی

اگه پیامارو به خواهرشوهرش بفرستم دیگه خودشون فکر کنم رابطه رو قطع کنن😁

انقدر کتک خوردم حد ندارهشوهرم به باباش گفته دخترت اونجاست به ما نگو بیایم بازم مارو میبینن زنگ میزنن ...

این دندون لق یکبار برای همیشه باید کنده بشه 

حالا با خوبی شد که بهتر نشد با بی ابرویی و سلیطگی 

با داد و دعوا و .. کوتاه نیا 

باباش گوه خورد که توله سگش اخلاقش اینه حالا که اونا عرضه ندارن خودت برین بهش تا دیگه اخلاقش این نباش ...

مستقیم تو دعوا لال میشم فقط به ذهنم رسید پیاماشو به خواهرشوهرش بفرستم

از شوهرمرفتیم مشاور گفت خواهرشوهرت اونجا نبودنی برین ولی میگن تو خیلی کینه ای هستیاگه پیامارو به خوا ...

خب بفرست

چطور این جرات رو بهش میدی دست روت بلند کنه؟

تو هم به شوهرت بگو پدرسگ بعد بگو کینه ای نباش😊

تو کل شهر دروهمسایه ابروم رفته بخدا ب همه منو میبندن وتهمت میزنن تو جهنمیم خدا شاهده همه جا نفرینم م ...

واسه منم همینه یه مهمونی نمیتونم برم همه تا میشینن میگن چرا اینجور میکنی کینه و عقده هم حدی داره 

پیاماش برای بی آبرو شدنش کافیهخانواده شوهرش که احترامشو دارن ولی حتی به باباشم برمیگرده میگه بیشرف

من جا تو بودم یه گروه تو واتس میزدم و فامیل ها و.. اد میکردم تمام پیام هاشو ارسال میکردم و یه سری توضیحات هم خودم اضافه میکردم زیرشم مینوشتم عزیزم مشکلت رو با یه تراپیست حرفه ای حل کن تا دفعه بعد مجبور نشم جور دیگه ای ابروتو ببرم و خودم از گروه لفت میدادم