2777
2789
عنوان

یه چیز به سرم زد به خواهرشوهرش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 81 پست

همه چیزا بدون سانسور بنویس و بگو خدا وکیلی شما که منو میشناسید من چجور زنی ام؟ تو این سالها چجور عروسی بود؟ 

انصافی حقمه که ذربیاد بهم بگه جن.ده به بچم که هم خون خودشه بچه برادرشه بگه توله سگ؟ یه خورده هم سوزناک و فلان بنویس

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

اینم بنویس من اینهمه وقت سکوت کردم حرمت شوهرم و خوانواده شو نگه داشتم دندون به جیگر گذاشتم که روابط برقرار بمونه و زمان همه چیزو حل کنه ولی نشد بخدا نخواست که بشه😔😞 همه چیز بدتر شد که بهتر نشد منم یه صبری دارم به جون بچم کم اوردم دیگه خسته شدم چاره ای نداشتم که به شماها بگم یا جلوشو بگیرید یا شده کل زندگیمو بزارم وسط از راه قانون میام جلو و به خاطر تک تک حرفاش میندازمش زندان والسلام

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خواهرشوهرت در مورد شما اینو گفت؟

خونه خانوادم میرفتم دعوا راه مینداختن حتی بچم چند روزش بود نمیزاشتن کسی بیاد خونم یا من برم

دیگه زنگ زدنی میگفتم اومدم بیرون

اونم به شوهرم فرستاده معلوم نیست زنت با کیه

خونه خانوادم میرفتم دعوا راه مینداختن حتی بچم چند روزش بود نمیزاشتن کسی بیاد خونم یا من برمدیگه زنگ ...

چقدر راحت تهمت میزنن 

از این آدم ها دوری کن شر هستن

از کسانی که از بی آبرویی سرو صدا تهمت و از خدا نمیترسن ،باری و دوری کن چه زن چه مرد این ها سمی هستند و باید ازشون دوری کرد

نمیتونم شوهرم نمیزاره باید ماهی یکی دوبار برم خونه باباش و اونام با شوهر و بچه هرروز اونجان

متاسفانه شوهرت مقصره .وقتی پشتت نیس بهتره کاری نکنی

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد