2777
2789

میدونم دعوا درست میشه ولی همینجوری هم همه به دید بد نگاه میکنن انقدر پشت سرم حرف شنیدن

از همون اوایل ازدواجم فامیل شوهر خواهرشوهرم جایی ببینن حتی جواب سلام نمیدن و شک ندارم راجعم حرفایی شنیدن و برام مهم نیست

ولی الان که دارم جواب حرفای خواهرشوهرمو میدم میدونم قراره همه باخبر بشن چون بلافاصله تو استوری کلی فحش بهم داده بود که من به عروسمون تا حالا بدی نکردم و اون یه آدم حسود و دوروعه که به من گیر میده و هرچی کاریش ندارم اون بیشتر اذیتم میکنه و..... کاش خدا لعنتش کنه

دلم میخواد پیاماشو تو گوشی دیدم بفرستم خواهرشوهرش بگم عروستونو جمع کنین

تو پیام به شوهرم گفته زن جند..تو جمع کن پدرسگ معلوم نیست با توله سگش هرروز کجا میره تخم سگ به ما جواب نمیده

تا اون روز و حتی یکسال بعدش دهنمو بستم الان تا ۲تا جمله ازشون گفتم جلز ولز میکنه

ببخشید میدونم چندمین تاپیکمه ولی هنوز نمیدونم چیکار کنم الان میدونم همون حرفایی که ازشون گفتمو به پدرشوهرم میگن و یه دعوا درست میکنن میگم حداقل بقیه کاراشونم رسوا کنم

اون حرومزاده اینجوری به شوهرت گفت، شوهرت نزد دهنشو بشکنه؟؟؟؟

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوتاه نیا بیشتر از این خودتو خوار نکن زن 

هرکار میکنن تو بدتر کن بزار ازت بترسن بگن وااا این دیگه چقدر وحشی و دهن دریدس( شرمنده اینجوری میگم، منظورم اینه که حسابی خودتا بزنی به سلیطه بازی) 

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

نمیتونم شوهرم نمیزاره باید ماهی یکی دوبار برم خونه باباش و اونام با شوهر و بچه هرروز اونجان

نه دیگه نرو، به شوهرت بگو یا احتراممو برگردون یا دیگه پا نمیذارم خونه شون