2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 142 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من حتی اگه میگف مثلا دوست ندارم عکس از خودت بزاری میتونستیم با گفت و گو حلش کنیم خیلی بهم بر خور ...

مشکل پارانویید داشته

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
به پوشش تو خیابونت گیر نداده بود ؟قبلا مگه عکس نذاشته بودی تو مجازی؟

نه بابا زمان هایی ک باهاش میرفتم بیرون شالم افتاده بود چیزی نمیگف

همیشه استوری میزارم از خودم

یهویی اون شب این جوری کرد🫠

نمیدونم اما من خواستگار بچه ننه و آدم سرد و دروغگویههنوز جرئت نکردم ردش کنم چون از پشیمونی بعدش میتر ...

ردش کن دختر بهتر از اون قسمتت میشه مگه قحطی شوهره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

افرین کار درستی کردی خواستگاری که اینطوری گیر بده از همین الان که تازه خیلیا حفظ ظاهر میکنن خدا میدونه چی میخواد بشه🤦‍♀️ بعدا مگه عکست لباست لختی واینا بود؟ 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نه بابا زمان هایی ک باهاش میرفتم بیرون شالم افتاده بود چیزی نمیگفهمیشه استوری میزارم از خودمیهویی او ...

شاید از یه جایی عصبی بوده اون قضیه هم شده پیرهن عثمان 

به نظرم میشه فرصت داد ولی این بار سفت و سخت ایم موضوع رو روشن کن

به نظرم اینکه عکستو استوری کردی اشتباه بودهبلاخره مرد یه زره غیرت که داره گلم والا معلومه دنبال چیه ...

عزیزم ذره درسته

من همبشه استوری میکنم عکس لختی ک نیست  ک بگم حساس شده

ی عکس معمولی بود

اخه طرفم حتی مذهبی نبود 

الان همه میگن خوب‌کردی به اون چه مربوطه😐

خب اشتباه بوده کارم؟ 

واقعا گیجم

یکمم دلم براش تنگ شدخ اگه دروغ نگم

دوباره توی اینستا بهم ریکویست داده نمیدونم چیکار کنم