2777
2789
عنوان

اکر خانواده شوهر برا شما ی گرم طلا نخریده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 7768 بازدید | 191 پست
لابدپول نداشتند .یا بلد نبودند

پول نداشت؟ازدواج نمی‌کرد 

حالا که کرده حرام حلال دزدی ....

باید جور کنه طلا بگیره برام

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولین دفعه که خانواده شوهرم دعوتم کردن قربونی نکردن جلو پام،تو شهر ما رسمه وقتی عروس رو اولین بار دعوت میکنن جلو پاش بره قربونی میکنن،بعد ها بحث سر عروسی برادرشوهرم شد منم گفتم برا جاریم باید یه قربونی خوب بیارید برا من که نیوردید لااقل برا اون حسرت نشه😉🤪😂دیدم همه سکوت کردن فهمیدن تیکه انداختم بهشون

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

قطع رابطه نکن

چون اون عروس که کاره ای نبوده

نزار از الان که اون داره وارد خانواده میشه بشه عروس خوبه تو بشی عروس بده

به نظرم باید همسرت راجع به این موضوع صحبت میکرد یا بکنه

چون شما هرچی بگی الان فقط برعلیه شماست

تازه اگه الان همسرم هرچی بگه شک نکن بهش میگن زنت پرت کرده و حسودی میکنید ولی بازم هرچی باشه اون بگه خیلی فرق داره تا این که شما بگی 

شما که به طلایی نخواهی رسید بعد این

پس الکی خودت رو بده نکن

ولی دیگه مثل قبل هم باهاشون صمیمی نباش و برای خودت شخصیت قائل باش و جاتو بالا بالا بزار

قطع رابطه نکنچون اون عروس که کاره ای نبودهنزار از الان که اون داره وارد خانواده میشه بشه عروس خوبه ت ...

دقیقا همینه من هر کاری کنم بر علیه خودمم چون تو فامیل شوهرم همه رو من قسم میخورن میگن عروس نمونس بخام ی کاری کنم الکی خودمو خراب کردم اما نمیتونم بی تفاوتم باشم

پدرشوهر منم همینکارو کرده باهامون

ما ارتباط رو خیلی خیلی کم کردیم نه توقعی دیگه داریم نه کاری براشون میکنیم داریم زندگیمونو میکنیم مراسمات مهم بریم شاید اونم زودی برگردیم همسرم به شدت دلش شکسته گفتم بحثمون فقط طلا نیست