2777
2789
منم از بچگی موهام پر بوددد😭😭😭بخاطر هورمونای لعنتیم نابود شد🥲

منم یه ساله اینطوری شدم

اینروزا هر کی رو میبینم ریزش مو داره

من واقعا دلم نمیخواد موهام بریزه💔

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیج niloofarpcossupport رو ببین .ریزش هورمونی بد قلقه ولی با صبر درمان میشه من الان ریزش کامل درمان ...

تنبلی تخمدان ندارم من اخه

این پیج هم میشناسم ک سالم خوری و اینارو میگه

من تستسترون گوهم بالا رفتع بعد رژیم

چاق نبودم فقط شکم داشتم یکم

خاک بر سرم شد یهو هیچی نخوردم خودمو بدبخت کردم

مرسی از راهنماییت عزیزدلمیه سوال برام پیش اومد کمپرس گرم گذاشتن رو رحم، به گرم نگه داشتنش کم نمیکنه؟

خواهش میکنم🌹چرا خیلی مفیده زمستونا هم بستن زیرشکم و کمر با شال و چرب کردنش با روغن بابونه پایه زیتون خیلی تاثیر داره غیر از این خوردن خوراکی هایی با طبع خیلی گرم و سرد هم تاثیر منفی میزاره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چند سالته من از ۱۷ سالگی اینجوری شدم الان ۲۴سالمه موهام ب شرت کم پشت نازک زود چرب میشه ریزش زیاد دار ...

حدود ۴۴ سال ولی حدود ۷سال درگیرم 

الان نورگرین می خورم تحقیق کردم برای ریزش مو هورمونیه ولی فعلا نتیجه نداده 

فقط شما هر دارویی نخور شاید عوارض برای بارداری داشته باشه من چون سن بارداری نیستم در حال ریسک کردنم

۹مهر پیش ی دکتر دیگه نوبت دارم گفتن خوبه اگه تجویز خاصی کرد حتما میگم

تنبلی تخمدان ندارم من اخهاین پیج هم میشناسم ک سالم خوری و اینارو میگهمن تستسترون گوهم بالا رفتع بعد ...

تستسترون بخاطر تنبلی تخمدانه دیگه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
منم از بچگی موهام پر بوددد😭😭😭بخاطر هورمونای لعنتیم نابود شد🥲

خیلی بده واقعا کل اعتماد به نفس ادمم نابود میکنه روح و روان ادمم بهم میریزه🥲من حالا قرص خوردم موهام برگشت تا حدی 

ولی سر این موی زائد واقعا افسردگی گرفتم فعلا دارم میرم لیزر امیدوارم جواب بده با این تنبلی تخمدان لعنتی :)

خیلی بده واقعا کل اعتماد به نفس ادمم نابود میکنه روح و روان ادمم بهم میریزه🥲من حالا قرص خوردم موهام ...

منم افسرده شدم هر کی میرسه میگه چرا سر کار نمیری نمیدونن تو ذهن و بدن ادم چی میگذره الان تایم شادی من بود نه غم و غصه و سفیدی موهاممم و ریزش شدیدددد

حس فرسودگی و نابودی دارم 

روانی شدم از فکر و خیال دوستام همه درگیر روابط عاطفی و شغل منم کنج خونه فقط غصه میخورم واسه موهام و پشمام🥲

حدود ۴۴ سال ولی حدود ۷سال درگیرم الان نورگرین می خورم تحقیق کردم برای ریزش مو هورمونیه ولی فعلا نتیج ...

من اصلا ازدواج نمیخوام بکنم با این وضعم!

هم حال روحی خراب

هم اوضاع موهام

هم موهای زائدم ک عین مردا🥲🥲🥲

منم افسرده شدم هر کی میرسه میگه چرا سر کار نمیری نمیدونن تو ذهن و بدن ادم چی میگذره الان تایم شادی م ...

عزیزم درک میکنم واقعا🥲

شما هورمون‌هات میگی به خاطر تنبلی نیس به خاطر چیه؟درمان نداره برا شما؟

عزیزم درک میکنم واقعا🥲شما هورمون‌هات میگی به خاطر تنبلی نیس به خاطر چیه؟درمان نداره برا شما؟

والا سونو دادم تنبلی نداشتم

همون رژیم لعنتی هورمونامو بهم ریخته

مبگم شاید این تستسترون از غده ادرنال باشه 

خستم بخدااااا دارم روانی میشممم