2777
2789
عنوان

شوهرم می‌ره سرکار نمیزاره بلند بشم صبحانه آماده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 17206 بازدید | 221 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن من یکبار هم بیدار نشد ببینه که دارم میرم سرکار، حالا صبحونه پیشکش

بهترین کار👍🏻

یه صبحونه نمیتونی درست کنی واسه خودت بزار لاقل اون بخوابه از وقتی بیدار شد تا آخر شب باید بگیره دور کار خونه

اینکه زن باید بیداربشه صبحونه آماده کنه یاخیر بستگی به دوطرف داره بعضی مردا براشون مهمه و چاره ای نیست ،بعضیا دلشون نمیخواد خانومشون بخاطر اون بیداربشه و اینو خودخواهی میدونن ،یادمه روز ای اول ازدواجمون شبو گفتم صبح زود پاشن صبحونه چی درست کنم همسرم گفت من کوفت بخورم بخاطر من چرا بیداربشی ؟؟الان بعد چندین سال خودش از یخچال صبحونه درمیاره ،بعضی وقتاهم چای میذاره ومنم بیدارشدم ازش میخورم  

تنبلی شدید گرفتم موهام دارن میرزن شدیدپوستم خشک وتیره چروک شدهعصبی پرخاشگرتپش قلباسترسسر کوچکترین حر ...

من میفهمم چی میگی🙁

زندگی با مرد پرخاشگر سخته

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

با ارامش بگه خوبهبادعوامیکهبروخونه بابات اگه اومدی بخوابیوفلانلعنت بهشخونواده خودش میخوابن تا لنگ ظه ...

من که با مارشوهرم زندگی میکنم یکی از اتاقاش صبح ساعت پنج نیم بیدارم با بچه کوچیک بخدا اصن خواب ندارم

چرا وقتی کی از خوشبختی و خوشحالیش میگه انقدر گارد میگیرید؟

همه نکات منفی تاپیک های قبلشوبه رخ میکشید

خب که چی؟

الان اگه همین خانم میومد از همسرش بدی میگفت میشستید راهنمایی میکردید و دعای خوشبختی

چقدر بد واقعا.....

خوشبخت باشی عزیزم

امیدوارم یک خانم خوب پیداکنی وازدواج کنی ودیگه وقت آزاد نداشته باشی بیای نی نی سایت

دیگه حوصله‌ی زن و‌ ناز و اداهاشو ندارم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اشتباه گرفتی، اونی که مثل خر عربده‌میکشه، من نیستم، کسای دیگه‌ن

بهتر

شما مرا بهتون توجه کنن هار میشین😂اینو تجربه کردم میگم

اینقدر دوست داشتم شوهرمو به جرات میتونم بگم ازخدا هم بیشتر

میگفت با پا بیا روی کمرم راه برو درد میکنه دلم نمیومد بخدا دلم نمیومد

لباساشو وقتی نبود بو میکردم بوی مرگ میداد ولی من عاشقش بودم

هاررر شد 

الان حالم از صداش بوش ریختش بهم میخوره🙃

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂