2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اگر یکی دوبار بگهدمیزارم پای بچگیش🤣 اگر همیشه بگه ن بطور برقو نور ازش متنفر میشم و فاصلهدمیگیرم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

عزیزم اگه در مورد خودت نیست و تمام ماجرا رو با جزییات نمی ددنی قضاوت خیلی سخته

آدمها بعضی وقتها سر و ته ماجرا رو می زنند و قسمتی که به نفع خودشون باشه تعریف می کنند

بعضی وقتها هم حقیقت محض رو دارند به شما میگن. مثلا اختلال خودشیفته خیلی منت می ذارن 

بچه های پدر و مادر خودشیفته، همسر مرد خودشیفته لقمه هاشون شمرده میشه و من این رو تجربه کردم. در مورد دوست پسر از اونجایی که راحت میشه کات کرد و ارتباط خونی و یا عقد ازدواج وجود نداره توب اون دختر می تونه رها کنه بره.

ترنج

عزیزم اگه در مورد خودت نیست و تمام ماجرا رو با جزییات نمی ددنی قضاوت خیلی سختهآدمها بعضی وقتها سر و ...

در مورد خودمه شما اشتباه متوجه شدی منظورم از چرا بعضی ها اینجوری ان کسایی ان که منت میذارن 

یبار گفته و من تو حالت دومم😂😂💔

حق داری 🥲

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

در مورد خودمه شما اشتباه متوجه شدی منظورم از چرا بعضی ها اینجوری ان کسایی ان که منت میذارن

خوب علائم اختلال خودشیفته و انواعش رو  توی نت ببین. یوتیوب هم خیلی زیاد ویدیوهاش هست. من گوش میدم. میگن توی این روابط گیر نکنید. 

ترنج