2777
2789

بچه سلام هرکی سوال داره بپرسه راجع به کیش کمکش کنم من زیاد رفتم و میدونم تقریبا جطور کمک کنم بهتون خوش بگدره و لدت ببرید  اسم هتل تاریخ و زمان رفت و برگشتتون بگید تا کمک کنم در پولاتون صرفه جویی بشه و لدت یک سفرو هم ببرید  قربان شما وروجک زبل♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان هر کسی اژانس هواپیمایی منصف و کار درست هم میشناسه معرفی کنه  از هر شهری چون تو این شرایط اقتصادی بهم کمک کنیم خیلی خوبه بعضی اژانسها منصف هستن  و کمک بیشتری میکنن 

من از اژانسی که خودم گرفتم راضی بودم

ولی چندتا نکته رو شما رعایت کنید:  اول ایتکه ما چون بچه داشتیم هیچ تفریحی این بار نگرفتیم و چون تفریح نگرفتیم  بهمون گشت دور جزیره نداد که خیلی ناراحت شدم   و دوم اینکه پروزا سمهران گرفتیم  برگشتمون ساعت ۱۶ بود گرون تر بود  اما  پرواز از شانس ما هما تاخیر دارن ما زودتر شد ساعت ۱۴ 😂 برا همین دلم نیومد اژانس و معرفز کنم 

اما قیماتاش یک ۵۰ تومنی ارزون تر بود و چون ازمون تو تور جزیره  حنایت نکرد معرفیش نکردم

سلام خب. راهنمایی کنید.من تصمیم دارم برم ولی مشخص نیست کی . فعلا درگیر مریضی هستیم.بی زحمت هرچیزی که ...

سلام عزیزم اول از همه بهت بگم تاریختو مشخص کن الان کیش هوا تقریبا هر روز باد هست و خنک مهمه  زمانی میخای بری  مشخص کنی هوا افتابی باشه و باد نباشه  ایشالا خوب نیشی میری هر وقت رفتی بهم بگو الان که فایده نداره اولین قدم  مشخص کردن تاریخت هست 

دوستان نکته ای که به ذهن منم میرسه اینه که حتما برای جابجبایی از اسنپ استفاده کنید تاکسی های کیش عجیب گرونند... یعنی همه چیز عجیب گرونه از اب معدنی تا ابمیوه تا غذا تا تاکسی تا هررر چی

عزیزم به نظرت ارزش داره هزینه کنیم بریم هتل ترنج؟

اره اگر واقعا شرایط مالی خوبی داری هزینه کن برو

ولی من اگر جای تو بودم و هزینه داشتم تور ترکیبی میچیدم  مثلا دوشب ترنج دوشب مارینا  هتل مارینا هم عالیه  و  تجربه دوتا از لوکس ترین هتل ها رو داشتن خیلی بهتره  ترنج من نرفتم اما تحقیق کردم میگن  اگر در خاب حساس هستی صدای اب میخوره به پایه های اتاق  یکم صدا داره  که برای بعضی ها دلنشین و برای بعضی ها اذیت کننده است

ولی پیشنهاد من بهت  ترکیب دوهتل مارینا و و ترنج باهم هست

اگر پول داری  واقعا خرج کن و لذت ببر

ولی بازم بخلی یکی رو انتخاب کنی من ترجیح میدم مارینا باشم و یک ناهار برم ترنج  

مارینا خیلی باحاه و ساد ساحلش عالیه نزدیک مرجان و دریای اروم  

دوستان نکته ای که به ذهن منم میرسه اینه که حتما برای جابجبایی از اسنپ استفاده کنید تاکسی های کیش عجی ...

سلام باور کن منطقه به منطقه هتل به هتل فرق داره 

ون ها هم خوب هستن نفری ۵۵۰۰ همه جا میبرن 

یکی از دوستان هتل رویان قائم بوده با قیمت مناسب بازی ها رو رفته فک کن شاتل و براش زدن ۵۰ تومن  هتل و منطقه در قیماها مهمه

اره اگر واقعا شرایط مالی خوبی داری هزینه کن برو  ولی من اگر جای تو بودم و هزینه داشتم تور ترکی ...

میدونی شوهرم میگه چه کاریه اینقدر هزینه کنیم حداقل آدم بره خارج از کشور در صورتی که خب با این پول عمرا بتونه آدم بره هیچ جایی اونقدر تورهای خارج از کشور قیمت ها بالاست که آدم جرات نمیکنه

دوستان نکته ای که به ذهن منم میرسه اینه که حتما برای جابجبایی از اسنپ استفاده کنید تاکسی های کیش عجی ...

شما کی کیش بودی؟ تجربت از رستوران هایی که رفتی ر میگی؟؟؟؟

میر مهنا کوه نور اختاپوس خرچنگ هوک لانژ

میدونی شوهرم میگه چه کاریه اینقدر هزینه کنیم حداقل آدم بره خارج از کشور در صورتی که خب با این پول عم ...

برید مارینا از ترنج مناسب تر هست

ترکیه میشه رفت با این قیمت ولی سلیقه ای هست

با پول مارینا میتونی بری  ترکیه

هتلهای قیمت مناسب هم هست

بودجه تو بگی میتونم بگم کدوم هتل بری 

میدونی شوهرم میگه چه کاریه اینقدر هزینه کنیم حداقل آدم بره خارج از کشور در صورتی که خب با این پول عم ...

باید توحه کنی خارج  یک دیسک بخای بری باید نفری یک تومن بدی   جابه جایی ها گرونه غذاها گرونن 

فقط هتل و هواپیما که نیس

و اینکه من ترجیح میدم فعلا ایران سفر کنم چون دختر کوچیک دارم خارج رفتن سخته  و دخترم و نمیتونم ببرم دیکسو

اره اگر واقعا شرایط مالی خوبی داری هزینه کن برو  ولی من اگر جای تو بودم و هزینه داشتم تور ترکی ...

دخترم 6 سالشه خیلی دوس دارم اون لذت ببره دوست داره بره پارک برفی پارک آبی و ...  حالا نمیدونم هزینه کنم بریم یه هتل مثل مارینا یا ترنج یا نه در حد 4 ستاره باشه کافیه شما چه هتلایی دیگه ای رفتی؟ لیلیوم چطوره؟

و اینکه الان کیش کاقعا حجاب ازاده هرکی هرجوری دوس داره میجچرخه و راه میره  و لدت میبره چه کاریه بری یک کشور دیگه با یک زبان دیگه ولی میگم سلیقه ای هستس