2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دکتر رفتم و پی آر پی گردم اصلا فایده نداره 

دکتر بمن گفت تنها راهش ماینوکسیدل بزن ولی فایده نداره 

ی دکتر بهم قرص فیناسترید داد که منم نخوردم 

ولی اسپیرولاکتون خوردم و انواع مکمل‌ها اصلا فایده نداشت برای من 

الان  قرص نور گرین می خورم فعلا ۲۰ روز ولی تاثیری نکرده فعلا 

رفع تنبلی تخمدان، همه ی مشکلات هورمونی ریشه شون از ضعف تخمدان میاد

چیکار باید کرد دقیقا؟💔

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

من خیلی دکتر رفتم و پی آر پی گردم اصلا فایده نداره دکتر بمن گفت تنها راهش ماینوکسیدل بزن ولی فایده ن ...

چند سالته من از ۱۷ سالگی اینجوری شدم الان ۲۴سالمه موهام ب شرت کم پشت نازک زود چرب میشه ریزش زیاد دارم روانی میشم قرص اسپیرونولاکتون ریزشمو قطع کرد ولی باهاش پریود نمیشدم🥲😔😔😔میخوام بمیرم

تغذیه تون ایراد داره. دوتا تایپیکمو بخونید . تایپیک تجربه درمان افسردگی خودم ریزش مو

مامانل الان هم افسرده و پرخاشگرم

هم هورمونام قاطی شد بعد از اون رژیم لعنتی یعنی حماقت کردم خاک بر سرم شددد یه گوهی خوردم هیچ جوره هم دیگه نمیشه جمعش کرد🥲🥲🥲

چیکار باید کرد دقیقا؟💔

تنبلی تخمدان از سردی رحم تخمدان میاد هر عضوی که توی بدن خونرسانی بهش با اختلال مواجه بشه دچار مشکل میشه این دلیل ساده ی تنبلی تخمدانه 

وقتی تو دستشویی آب یخ میزنن رحم مثل مکش عمل میکنه مثل دستی که تو سرما منجمد شده خونرسانی به رحم هم مشکل پیدا میکنه وقتی دوران پریود آب یخ میزنن و روز های اول حمام میرن آب به مغز میخوره مغز دچار شوک میشه رحم خون اضافی رو نمیتونه خوب دفع کنه اون خون باقی میمونه و میشه کیست و عفونت توی گوگل سرچ کن کانال بانوان سیاهدونه دستور یائسگی زودرس و ضعف تخمدان و گوش کن من از اون نتیجه دیدم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

پیج niloofarpcossupport رو ببین .ریزش هورمونی بد قلقه ولی با صبر درمان میشه 

من الان ریزش کامل درمان شده

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

مرسی عزیزم الان موهات پر پشته🥲🥲

بله البته من از بچگی موهام خیلی پر بود الان نسبت به بچگیم کم شده ولی خب موهایی که برا تنبلی ریخته بود برگشت و الان تقریبا موهام پره 

فقط این قرصا دوره دارن بیشتر از دوره اش نخور 

تنبلی تخمدان از سردی رحم تخمدان میاد هر عضوی که توی بدن خونرسانی بهش با اختلال مواجه بشه دچار مشکل م ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

یه سوال برام پیش اومد کمپرس گرم گذاشتن رو رحم، به گرم نگه داشتنش کم نمیکنه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بله البته من از بچگی موهام خیلی پر بود الان نسبت به بچگیم کم شده ولی خب موهایی که برا تنبلی ریخته بو ...

منم از بچگی موهام پر بوددد😭😭😭بخاطر هورمونای لعنتیم نابود شد🥲