2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه آزاد دویست میلیون و پردیس صد و هفتاد میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 108 پست
پردیس ازاد؟برگام یعنی پردیس آزاد هم هست که از آزاد خودگردان هم گرونتره؟این پردیس خودگردان رقمش یعنی ...

اره هست. فکر کنم پردیس خودگردان همون پردیس آزاد هس. یه نوع پردیس ک مال دانشگاه آزاد هس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته های تاپ منظورت پزشکی و دندون و داروعه؟ 

اینا بیشتر هس کلش 

یه جا حساب می‌کرد مثلا برای پزشکی آزاد کل کلش الآن حدود ۲ میلیارد میشد باتوجه به اینکه ترمهای عملی هزینش بیشتره و هر سال یه چیزی هم میکشن روش (حالا نمیدونم چطوری حساب کرد) 

ولی تا ۵ سال پیش یادمه یکی میگفت کل هزینه پزشکی آزاد حدود ۳۰۰ ، ۴۰۰ درمیاد الآن قطعا خیلی بیشتر شده

اینم بگم بهت آزاد ۲ نوع داریم یه آزاد معمولی که شهریه معقول تری داره و اکثر ورودی از این نوع پذیرش هستن یه ظرفیتی هم اختصاص میدن به آزاد خودگردان(یه چیزی تو مایه شبانه دانشگاه دولتی) که اینا شهریشون بالاتره 

مثلا اگه آزاد غیر خودگردان شهریش ۱۰ تومن باشه خودگردان یه چیزی حدود ۳۰ میشه فکر کنم 

الآن من خودم آزاد پیرا بودم ترمهای اول ترمی ۷ تومن بود حالا به بالای ۲۰ تومن رسیده (البته آزاد یه شهریه ثابت داره که تا آخر با ورودی خودت سنجیده میشه و هرچی ورودی جدید تر باشی شهریه ثابتت بالاتره مخصوصا امسال خییلی اومده رو ثابتا  یه درصدی هم رو متغیر میاد هر بار)

اگه تا ۴ سال قبل رشته ما رو کلا با ۷۰ این حدودا میشد تموم کرد الآن بالای ۱۲۰ درمیاد 

درباره پردیسم چیزی که شنیدم شهریه رو سالانه میگیرن انگار یعنی هردوترم رو باهم میدن اگه اشتباه نکنم 

درباره تفاوت شهریه تهران با جاهای دیگه زیاد نمیدونم اما فکر کنم بیشتره و چیزی که هس اینه که معمولا شهرای بزرگ یه درصدی رو شهریه ثابتشون میاد که شهرای کوچیک تر نمیاد حالا بازم دقیق در جریان نیستم 

اره هست. فکر کنم پردیس خودگردان همون پردیس آزاد هس. یه نوع پردیس ک مال دانشگاه آزاد هس

ساختمونش از دانشگاه آزاد جدا هست

دانشگاه آزاد خودش ساختمون داره

پردیس ها ساختمون جدا دارن

روزانه ها و شهریه پرداز ها سر یک کلاس میشینن اینا ساختمونشون مشترکه.

عزیزم خبر ندارید مثل اینکه برید تحقیق کنید . تو همین تاپیکم همه تایید کردن به جز کسایی که رشتشون مرت ...

د ختر دایی همسر م و پسر عمو ش چند سا ل قبل خو ندن مصا حبه داشت و‌گرو‌ن تر از ازاد 

پرديس دولتی همون شهریه پردازه‌. ولی پردیس آزاد همون آزاد خود گردان هس.

دقیقا 

اسما الان دیگه میگن پردیس منظور همون آزاد بسیار گران هست

شهریه پرداز یعنی پردیس دولتی یا همون گران 😂😂

اونی که دیگه انقد پول داره بیشتر از دانشگاه آزاد خرج بچش کنه پزشکی بخونه دیگه چه نیازی به پزشک بخونین اون بچه هست؟

یه عده رو خدا چجوری زده اینا همون سر کلاسای آزاد می‌شینن اره؟چون پردیس بین الملل و پردیس خودگردان کلاساشون تو دانشگاه سراسریع این یه مورد رو تاحالا نشنیده بودم من 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️