رشته های تاپ منظورت پزشکی و دندون و داروعه؟
اینا بیشتر هس کلش
یه جا حساب میکرد مثلا برای پزشکی آزاد کل کلش الآن حدود ۲ میلیارد میشد باتوجه به اینکه ترمهای عملی هزینش بیشتره و هر سال یه چیزی هم میکشن روش (حالا نمیدونم چطوری حساب کرد)
ولی تا ۵ سال پیش یادمه یکی میگفت کل هزینه پزشکی آزاد حدود ۳۰۰ ، ۴۰۰ درمیاد الآن قطعا خیلی بیشتر شده
اینم بگم بهت آزاد ۲ نوع داریم یه آزاد معمولی که شهریه معقول تری داره و اکثر ورودی از این نوع پذیرش هستن یه ظرفیتی هم اختصاص میدن به آزاد خودگردان(یه چیزی تو مایه شبانه دانشگاه دولتی) که اینا شهریشون بالاتره
مثلا اگه آزاد غیر خودگردان شهریش ۱۰ تومن باشه خودگردان یه چیزی حدود ۳۰ میشه فکر کنم
الآن من خودم آزاد پیرا بودم ترمهای اول ترمی ۷ تومن بود حالا به بالای ۲۰ تومن رسیده (البته آزاد یه شهریه ثابت داره که تا آخر با ورودی خودت سنجیده میشه و هرچی ورودی جدید تر باشی شهریه ثابتت بالاتره مخصوصا امسال خییلی اومده رو ثابتا یه درصدی هم رو متغیر میاد هر بار)
اگه تا ۴ سال قبل رشته ما رو کلا با ۷۰ این حدودا میشد تموم کرد الآن بالای ۱۲۰ درمیاد
درباره پردیسم چیزی که شنیدم شهریه رو سالانه میگیرن انگار یعنی هردوترم رو باهم میدن اگه اشتباه نکنم
درباره تفاوت شهریه تهران با جاهای دیگه زیاد نمیدونم اما فکر کنم بیشتره و چیزی که هس اینه که معمولا شهرای بزرگ یه درصدی رو شهریه ثابتشون میاد که شهرای کوچیک تر نمیاد حالا بازم دقیق در جریان نیستم