2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهرمه ده روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست
نمیدونم والا یکی میگه تو خوب باش خدا جوابت میدهیکیم میگه نه این ادم بدیه

خوب بودن این نیس ک پاشی بری برا تولدش کیک ببری عزت نفس داشته باش

درکلام باهاش مهربون و خوش برخورد باش

ولی تولد گرفتن و کیک خریدن زیاده رویه

صاف تو روت برگشته گفته خودشیرین خودنمااونوقت تو میخای خوب بودنت رو به شوهرت ثابت کنیحالت خوبه واقعا

اره بخدا یک روز عید براش لباس گرفتم بردم همین حرف رو بهم زد ولی رسم ما بود سال اول عیدی ببریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا خودشم توی روی من گفت که باج نده به کسی

پس چرا کار اشتباه مدام تکرار می کنی؟  اینها از. وی ترس هست ولی خودت قانع می کنی که به خاطر شوهرم انجام می دم. تهش شوهرت از ضعیف بودن زنش بیزار می شه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

پس چرا کار اشتباه مدام تکرار می کنی؟ اینها از. وی ترس هست ولی خودت قانع می کنی که به خاطر شوهرم انج ...

راستم میگیا حتی به شوهرم میگم زنگ بزن حالش رو بپرس یعنی اشتباه میکنم؟

اره بخدا یک روز عید براش لباس گرفتم بردم همین حرف رو بهم زد ولی رسم ما بود سال اول عیدی ببریم

خب بسه دیگه عزیزم ،یه ذره عزت نفس داشته باش،فردا برمیگرده میگه هرچی بهت گفتم حقت بود وتو بازم خوبی کن

ماهم سال اول عیدی میبریم،

نمیدونم والا یکی میگه تو خوب باش خدا جوابت میدهیکیم میگه نه این ادم بدیه

عزمزمه خوب بودن ب ایم نیس ک براش کیک بخری کادو بخری منظور دیگران از خوب بودن اینه ک درقبال حرفای ک پشت سر شما میزنه یا بدی میکنه شما جواب ندین بی تفاوت باشین مثل خودش رفتار نکنید

راستم میگیا حتی به شوهرم میگم زنگ بزن حالش رو بپرس یعنی اشتباه میکنم؟

بله اشتباه میکنی 

شوهرت خودش عقل و عاطفه داره دلش بخواد زنگ میزنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم