2777
2789
عنوان

کی اینجا شیدینگ انجام داده باشه

623 بازدید | 95 پست

من رفتم پیش ارایشگاه گفتم هزینه شیدینگ چقدره گفت ۱میلیمنو ۵۰۰ هزار تومان  انجامش داد گفت برو ۲۰ روز بعد بیا من بعد ۲۰ رفتم دوباره یک و پانصد گرفت گفت اون رفع تیرگی بوده این شیدینگه برای ترمیم بیا گفتم باشه سری سوم رفت باز یک میلیون و دویست پول گرفت جمعا چهار میلیون و ۶۰۰ هزار پول گرفت لبام قرمزی نشده من گفتم قرمز پررنگ بزن میکه شیدینگ همینه صورتی ملیح آیا شما یا اشناهاتون رفتید همینجوری شدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال انجام دادم عکس قبل و بعد هم امضام هست بار اول 650شد بار دوم ترمیم 500گرفت

لبلت ژل هم داره؟

ابروهاتو چیکار کردی

کدوم شهری

کار اشناتون هست؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

لبلت ژل هم داره؟ابروهاتو چیکار کردیکدوم شهریکار اشناتون هست؟

اره لبامم ژل داره 

شیرازم 

ابروهامم میکرو کردم پارسال 

چندین ساله مشتریش هستم کارش عالیه 

شیرازم

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

نه خیلی گرفته .و گولت زده یک و پونصد خوبه برای بار اول اما سری دوم و سوم باید در حد ۳۰۰تومن برا شارژ می‌گرفت .اما خب راست میگه شیدینگ یک رنگ ملیح به لب میده .قرمز که خیلی بده .همون صورتی خوبه .همیشه با پماد آ چشمی لبات و چرب کن تا موندگار تر بشه

اره لبامم ژل داره شیرازم ابروهامم میکرو کردم پارسال چندین ساله مشتریش هستم کارش عالیه شیرازم

وای لب ژل زده رو مگه شدینگ میکنن

نمیتونی ی عکس الان از لبات بزاری ببینم جطوری مونده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وای لب ژل زده رو مگه شدینگ میکنننمیتونی ی عکس الان از لبات بزاری ببینم جطوری مونده

عکس بعدش همون پایین هست بله کسی که ژل بزنه میتونه شید کنه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg