2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهرمه ده روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 66 پست
خوب ببین همه این واکنش ها حاصل رفتار اشتباه و ضعیف تو هست انقدر به هر ساز اونها رقصیدی که اصلا رو س ...

بخدا ازبس از دسشون میترسم

چون مادرش همش تو سر شوهر من کرده خواهرت خواهرت

میگن عروس زنگ میزنه حال احوال میپرسعنه مادر شوهر خواهر شوهر ولی دروغ میگناول ها زنگ میزدن الان دوسال ...

تو هم نزن. بگو باشه ولی نزن.  قرار نیست با هر حرفی شون خودت انقدر تو سختی بیاندازی 

یادت باشه رابطه یه چیز دو طرفه هست که باید احترام و برابری در اون باشه وگرنه مفت نمی ارزه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا ازبس از دسشون میترسمچون مادرش همش تو سر شوهر من کرده خواهرت خواهرت

بس که ترسو بودی ارزش تو در برابر چشم شوهرت هم امده وایین

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

تو هم نزن. بگو باشه ولی نزن. قرار نیست با هر حرفی شون خودت انقدر تو سختی بیاندازی یادت باشه رابطه ی ...

موافقم عزیزم پس دیگه به شوهرمم نگم زنگ بزن

همش باید استرس فتنه ننش رو داشته باشم

موافقم عزیزم پس دیگه به شوهرمم نگم زنگ بزنهمش باید استرس فتنه ننش رو داشته باشم

اول که برو یه کلاسی یا سر کار که راحت بهونه داشته باشی که سرم شلوغ بود وقت نکردم یا یادم رفت 

بعد هم لازم نیست همه تلفن ها رو جواب بدی.  بگو خواب بودم. گوشی تو کیفم بود نشنیدم. بگو سر کلاس بودم. بعدش هم یادم رفت زنگ بزنم ...

از طرفی خودت هم می گی که زنگ نمی زنند که چه بهتر 

بعد اصلا لازم نیست تو هر مناسبتی خودت پرت کنی وسط!  برای تولد مگه کس و کار ندارن که تو کیک بخری و ببری؟ اصلا با تو نیست!  مگه تو برنامه های مهم زندگیشون تو رو برای صلاحدید و مشورت می برن ؟ اون مواقع مهم نیستی برای حمالی ها مهم می شی؟ 

از الان چه رفتاری کنم تازه ۴ ماهه عروسی کردم دوساله عقد بودم

اول بدون که رابطه خوبه به شرطی که دو طرفه و محترمانه باشه. اگه اونها برای تو تولد و مهمونی می گیرن تو هم جبران کن که مدیون نباشی وگرنه که تو بدهکاری به اونها نداری

بس که ترسو بودی ارزش تو در برابر چشم شوهرت هم امده وایین

به بین اول های عقدم خواهر شوهرم خیلی به من توهین کرد

ومنم مدام از داخل گوشی شوهرم و خودم شمارش پاک میکردم ازاون به بعد نسبت به من گارد دارن کمم زنگ بزنه برا خواهرش میگن زنش نزاشت بزنه وشوهرمو پر میکنن برعلیه من

اره اول ها سیاست نداشتم نمیدونستم چه خبره دنیا

اول بدون که رابطه خوبه به شرطی که دو طرفه و محترمانه باشه. اگه اونها برای تو تولد و مهمونی می گیرن ت ...

امروزم شوهرم اتفاقا گفت که من کار داداش تو ندارم توهم انتظاری از اون یعنی خواهرش نداشته باشم

منم گفتم اخیش بهتر تو دلم ها اخه گفتم چطور میگن حالشون بپرسم ولی اونا نمیپرسن شوهرمم این گفت منم گفتم بهتر

منم کاری ندارم و بهتر که دیگه نمیگم زنگش بزن 

چون یکماهه زنگش نزده ماشهر دیگه هستیم ولش کن

به بین اول های عقدم خواهر شوهرم خیلی به من توهین کردومنم مدام از داخل گوشی شوهرم و خودم شمارش پاک می ...

حالا خودت زیاد هم اذیت نکن بالاخره همین تجربه ها ادم پخته می کنه و به مرور. رفتارش نسبت به شرایط تغییر می ده

هر بار می خواهی ببینی یه کار درست هست یا نه.  برعکسش تصور کن 

مثلا تو یه عروسی بودیم یادمه مادرشوهرم و خواهرشوهرام من ول کردن رفتن سر یه میز دیگه و بلند بلند به بگو و بخند طوری که کم کم یه خانواده دیگه آمدن کنار من نشستن  

بعد اول نشسته بودم با خودم فکر می کردم حواسشون نبوده 

بعد برعکسش تصور کردم که اگه من همچین کاری می کردم جلوی جمع جیغ رو سر من می کشیدن! 

امروزم شوهرم اتفاقا گفت که من کار داداش تو ندارم توهم انتظاری از اون یعنی خواهرش نداشته باشممنم گفتم ...

دقیقا.   همینه

حالا خودت زیاد هم اذیت نکن بالاخره همین تجربه ها ادم پخته می کنه و به مرور. رفتارش نسبت به شرایط تغی ...

ازاون به بعد شما چه رفتاری باهاشون کردی

اره من ضعف دارم خیلی نسبت بهشون چون سلیطه هستن😔😔😔گفتم با مهربونی شوهرمو جذب خودم کنم

ازاون به بعد شما چه رفتاری باهاشون کردیاره من ضعف دارم خیلی نسبت بهشون چون سلیطه هستن😔😔😔گفتم با م ...

یه کاربری هست یه تاپیک داره. بت خانواده شوهر بشکن 

تاپیکش قشنگه بخون 

بزار ببینم می تونم تاپیک برات پیدا کنم