2777
2789
عنوان

کیا ظرف بستنی را نگه میدارند

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 97 پست
من هیچ ظرفی زو نگه نمیدارم خونه رو شلوغ میکنه خوشم نمیاد اما خاله ام‌تو خونه اش لاندری بزرگ داره قفس ...

همه همینند .یک قسمت از کابینت را اختصاص بده بهش .ا

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم خوبهکلاس بازی بذارید کناربه فکر محیط‌زیست باشیمیا اصلا چیزای پلاستیکی نخریم

همش پلاستیکیه .

ماهممون ظرف نگه میداریم .الی ابجیم .از شلوغی بدش میاد .

چه اشکالی داره عزیزم نشون میده خیلی با سلیقه و خونه دار هستید😊

ممنون ..خود ظرف خیلی گرونه .پول بستنی که بدهیم پول ظرف هم حسابه .

همه همینند .یک قسمت از کابینت را اختصاص بده بهش .ا

خوشم نمیاد اشپزخونه و‌کابینت رو‌ شلوغ کنم و بهم ریخته که چی بشه 

اصلا ظرف شیشه ای سس و خیارشور هم خوشم نمیاد میریزم میره برای ترشی و رب و اینجور چیزها شیشه های خوشگل خریدم اینهمه ظرف خوشگل خریدیم برلی کابینت و اشپزخونه و یخچال و فریزر بعد بیام از اینا استفاده کنم ؟به نظرم ته بی سلیقهگی هست 

خاله ام سنش بالاست مثل خونه مادربزرگهاست خونه اش هر کی میره خونه اش دست خالی نمیاد بیرون مجبوره نگه داره توش غذا و دسر و سالاد و هزار تا چیز برای بقیه میریزه میده میبرن

خوشم نمیاد اشپزخونه و‌کابینت رو‌ شلوغ کنم و بهم ریخته که چی بشه اصلا ظرف شیشه ای سس و خیارشور هم خوش ...

هرکی یک جوریه .

ماهم اینجور .