2777
2789
عنوان

کیا ظرف بستنی را نگه میدارند

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 97 پست

من این ظرف خرما ها نگه میدارم همین ها که شکل ظرف فریزر هستن  سطل ماستی هاهم آب میریزم میذارم برا یخ چون خوب یخ مینده داخلش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که رفتم سرچ کردم ماست بشیرعکسشو دیدم 🤣اخه اون ظرفابه چه دردی میخوره 🤔

جنسش سفته

توش غذا میریزی میدی

موادو نگه میداری

به درد بخوره.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

منم .نه همیشه .واسه مسافرت مهم‌ونی خوبه .بعدش بریزم دور ‌.

من الان به ظرف بستنی سنتی رو‌گذاشتم یخچال توش سیر ریختم با چایی خشک و‌نمک .که سیرها تازه بمونه هر سری استفاده میکنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کاربردش حالا کجا هست؟؟ من انقدر میرم پلاستیک میخرم که بابام میگه دوباره تو پلاستیک جدید خریدی😅😅

ترشی.ماست سالاد 

میوه .

قند شکلات .

سبزی 

ماست 

ژله همه چی 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

من هیچ ظرفی زو نگه نمیدارم خونه رو شلوغ میکنه خوشم نمیاد 

اما خاله ام‌تو خونه اش لاندری بزرگ داره قفسه بندی شده اونجا جعبه گذاشته تمام ظرفهای پلاستیکی رو میزاره اونجا اخه هر کی میره خونه اش کلی غذا میده ببرن برای همین لازم داره میکه اینجوری دیگه تو ظرف های خودم نمیدم که بدون ظرف بمونم این ظرفها میزارم میدم ببرن