2777
2789
عنوان

با یه قوم دیگه ازدواج مبکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست

من فارسم‌.شوهرم ترک‌

بیشتر مواقع هم ترکی حرف میزنن با خودشون

فقط با من‌حرف زدنی فارسی حرف میزنن 

مهم هم نیس واسم چی میگن چون زیاد نمیبینم اونارو که .....

مهم اخلاق پسره اس و شغل و سلامتش.....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما آبادانی ؟مرداشون تعصبات قدیمیو دارن هنوز؟

ولک عابودانیا تعصبشون ب خونه ب زمینه 

ولی جدا از شوخی باهاش بیشتر رفت وآمد کن ببین چطوریاست و گرن من دوست و آشنا آبادانی زیاد دارم ادمای خیلی خوبی هستن 

دقیقا همینه لااقل برای من که این بوده. طایفه همسر منم لر هستند دختر غریبه دوست ندارن جالبه که تقریبا ...

اره ماهم واسه پسرامون اینطوریم

ازدواج فلمیلی رو ترجیح میدن میگن چرا زن غریبه گرفتی وقتی خودمون دختر داریم

البته نه که اذیت کنن طرفو

ولی فامیلو ترجیح میدن 

آبادانی هستین؟ ببین تو شهر ما یکم دیدگاه منفی دارن به عربااتفاقا میگن مهمون نوازن خونگرمن ولی اون د ...

بله 

و عرب

اونا نژادپرست کوته فکر با افکاری متعفنن

اتفاقا عربها بسیار خوبن ولی متاسفانه ایرانیا کلا برای همه اقوام حرف درمیارن

ترک لر کورد بلوچ و شمالی قزوینی از دست یک سری از ادمها نژادپرست در امان نیستن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بله و عرباونا نژادپرست کوته فکر با افکاری متعفنناتفاقا عربها بسیار خوبن ولی متاسفانه ایرانیا کلا برا ...

اره متاسفانه رو هر قوم یه عیبی میزارن 

خب شما ک عربین و آبادانی 

طبقه بحرانی رو میشناسین؟  فامیلیشون کاظمیه

اره ماهم واسه پسرامون اینطوریمازدواج فلمیلی رو ترجیح میدن میگن چرا زن غریبه گرفتی وقتی خودمون دختر د ...

👌👌👌 

عجیبه آخه چرا پس داماد غریبه دوست دارن اما عروس غریبه نه. اینقدر دامادهای غریبه رو تاج سر میکنن طایفه همسرم ولی عروس غریبه ها یا حدا شدن یا رفت آمد ندارن. 

تازه حالا مادر شوهرم عروس از فامیل دوست نداشته بگیره ولی کلا تفاوت فرهنگی زیاد داشتیم . فکرکن یکسال و خورده ای هست ازدواج کردم بعد یکسری از اقوام همسرم را دیدم برای اولین بار، اصلا نیامدن جلو که بخواهیم سلام  علیک کنیم تازه اخم کردن به من و روشونو برگردوندن حالا جالبه همون ها سالهاست ازدواج کردن اصلا دختر دم بخت ندارن ، یا ازین رفتارهای سمی زیاد دیدم. ولی ازونطرف اقوام مهمون نواز هم زیاد داره همسرم خداییش.

اره متاسفانه رو هر قوم یه عیبی میزارن خب شما ک عربین و آبادانی طبقه بحرانی رو میشناسین؟ فامیلیشون ک ...

بحرانی بله

ببین بحرانی تو استان فارس کازرون هم داره

بحرانی مال یک منطقه بنام جزیره مینو هم هست طرف خرمشهر

مامانم مال اونجاست

اون منطقه بحرانی داره

این عشیره خیای ادمهای خوبین

ببین دقیق مال کحان

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
👌👌👌 عجیبه آخه چرا پس داماد غریبه دوست دارن اما عروس غریبه نه. اینقدر دامادهای غریبه رو تاج سر میک ...

نمیدونم شاید یکم نژادپرستن 

چن وقت پیشم پسرعموم زن کرد گرفت همه میگفتن چرا دخترعموی خودشو نگرفته

همه جور آدمی پیدا میشه مهم نباشه برات

بحرانی بلهببین بحرانی تو استان فارس کازرون هم دارهبحرانی مال یک منطقه بنام جزیره مینو هم هست طرف خرم ...

ممنوم عزیزم

دقیقا نمیدونم یه بار گفت پدرش اروند به دنیا اومده اصالتا اونجایین