2777
2789
عنوان

با یه قوم دیگه ازدواج مبکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 45 پست
ذات انسان ربطی به قومیت و اینا ندارهتو عجله نکن و سعی کن چند وقت با پسره رفت و امد کنی تا اخلاقاش کا ...

خیلی ربط داره بنظرم . وقتی توی شرایط قرار می‌گیرید می‌بینید چقدر تفاوت های فرهنگی می‌تونه مشکل ساز بشه و فقط  باید با صبوری هندل کرد. 

ذات انسان ربطی به قومیت و اینا ندارهتو عجله نکن و سعی کن چند وقت با پسره رفت و امد کنی تا اخلاقاش کا ...

من از خودش بدی ای ندیدم

با خواهرشم درارتباطم

فقط بابت حرف مردم نگرانم

بگن بین خودمون پسر قحط بود رفتی اونجا به غریبه شوهر کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما آبادانی ؟مرداشون تعصبات قدیمیو دارن هنوز؟

بله آبادانی ام 

نه ندارم خصوصا پسرهای این دوره 

بازم این چیزها شخصیت آقا پسر با رفت وامد معلوم میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من بومی بندرعباسم تو دانشگاه یه پسر اهل تسنن شیرازی بهم پیشنهاد ازدواج داد خیلی هم پیگیر بود اما پدرم و بابابزرگم اصلا اصلا راضی نشدن،،،،بابابزرگم گفت اصلا پاشون رو تو خونه نزارن،،،، آخرش با یکی از پسرای فامیل ازدواج کردم

والله آبادانی ها انسانهایی خونگرم مهربانن و زن دوست لااقل تو فامیل ما همه همینن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من از خودش بدی ای ندیدمبا خواهرشم درارتباطمفقط بابت حرف مردم نگرانمبگن بین خودمون پسر قحط بود رفتی ا ...

وااا پسرعموهام عربم اصفهان بزرگ شدن خانم شون لر هستن خیلی هم خوشبختم این چیزها تفاهمی خیلی داریم مثلاً پسر عموم عرب ماهشهری یک دختر لر همدان برده اونا هم خوبن الان چند ساله مهاجرت کردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم لرم و نامزدمم لره چون کلا خودمون لرا اکثرا بجز خودمون با غریبه نمیسازیم واسه ازدواج

دقیقا همینه لااقل برای من که این بوده. طایفه همسر منم لر هستند دختر غریبه دوست ندارن جالبه که تقریبا عروس های غریبه یا جدا شدن یا اذیت شدن . ولی فامیل همسرم انصافا در مجموع خوبن خونگرمن . اما یکسری هاشون علنا چون من غریبه هستم میگن که مگه دخترخودمون چش بود. جالبه دخترای فامیل همسرم با مرد غریبه ازدواج کردن ها ولی درباره عروس اینجورین

من از خودش بدی ای ندیدمبا خواهرشم درارتباطمفقط بابت حرف مردم نگرانمبگن بین خودمون پسر قحط بود رفتی ا ...

وااا مگه میخوای جنس از مغازه بخری که بگن از خودمون بخر😂ولش کن حرف مردمو بابا اونایی که بخوان پشتت حرف بزنن هرکاری بکنی حرف میزنن

والله آبادانی ها انسانهایی خونگرم مهربانن و زن دوست لااقل تو فامیل همه همینن

آبادانی هستین؟  

ببین تو شهر ما یکم دیدگاه منفی دارن به عربا

اتفاقا میگن مهمون نوازن خونگرمن ولی اون دید منفی هست هنوزم

میترسم از حرف مردم