2777
2789
عنوان

با یه قوم دیگه ازدواج مبکنین

345 بازدید | 45 پست

من لرم و با یه پسر آبادانی آشنا شدم پدرش عربه مادرش فارسه و از اون عربای تعصبی نیستن مامانش و خواهر برادرش اصلا عربی بلد نیستن و تو خونه همه فارسی حرف میزنن فقط پدرش بیرون عربی صحبت میکنه

معیارای اخلاقی و اعتقادی منو داره...خواستگارای قبلیم یا سنشون خیلی بیشتر از من بود یا معیارای اخلاقیمو نداشتن

نگران واکنش خانواده و حرف مردمم چون خیلی دیدگاه خوبی ندارن به این موضوع 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور پدر مردم

اگه بهم میخورید قبول کن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

آبادانی ها همینن عربی زیاد بلد نیستم حرف بزنم اکثرا فارسی حرف می‌زنیم خیلی متوجه نمیشن عربی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم لرم و نامزدمم لره چون کلا خودمون لرا اکثرا بجز خودمون با غریبه نمیسازیم واسه ازدواج

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

ذات انسان ربطی به قومیت و اینا نداره

تو عجله نکن و سعی کن چند وقت با پسره رفت و امد کنی تا اخلاقاش کامل دستت بیاد و برای زندگی هم قبل خواستگاری توافق کن که کجا میخوای زندگی کنی و بعد اوکی شدن همه چی بگو بیان جلو

من فارسم با لر ازدواج کردم تفاوت فرهنگی خیلی داریم با خانواده همسرم و اقوامش و طول کشید تا کنار بیام و بپذیرم خیلی سخت بود. هرچند اقوام همسرم در مجموع خدایی خوبن ولی اقوامش فقط خوبن. 

متاهلم در شرف 26 سالگی 

با تجربه بالا چون دوست بودم با همسرم ، و خیلی تراپی رفتم و کتاب خوندم 

اینجا خیلی ساده گرفته میشه چون به اعتقاد نی نی سایت هر ازدواجی خوبه 

من باشم نه چون فاصله فیزیکی بشدت در زندگی مشترک موثر ، اختلاف فرهنگی واقعا بعد زندگی اذیت کننده 

و یک کلام ازدواج کلا ریسک این موارد مثل اختلاف فرهنگی ، دوری ، ...ریسک ازدواج چند برابر می‌کنه 

عشقم لرررررر 😭🤩بوسس

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋