2777
2789
عنوان

بایدگناهاموکنترل کنم چیکاکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 86 پست

و نماز شب عزیزم 

کیفیت نماز شب چگونه است؟ نماز شب دارای ۱۱ رکعت بوده و از سه بخش: ۴ نماز دو رکعتی به نیت نماز شب، ۱ نماز دو رکعتی به نیت نماز شَفع و ۱ نماز یک رکعتی به نیت نماز وِتر، تشکیل میشود.

۱: در بخش اول ۴ نماز دو رکعتی و به مانند نماز صبح خوانده میشود فقط هنگام نیت میگوییم:دو رکعت نماز شب می خوانم قربه الی الله

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

شماکه اینقدرخوبیدوبفکرخشنودی خداهستیدحجابتون هم کم کم کامل کنید این بهتره عزیزم

دارم سعیمومیکن حس میکنم تا وقتی که دارم سود نزول میدم باهام قهره هرچقدم من برم سمتش کلی باهاش درددل میکنم میگم ناراحتی ازین موضوع خب دستموبگیرازین نزول نجات پیداکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضرت محمد(ص): هر که نماز شب زیاد بخواند ، روز هنگام، خوش سیما باشد .

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

طلق روسری بذار و روسری رو با گیره ببند. زیبا و شیک میشی

بازم شلخته میشم میچرخه همشوامتحان گردم اخرشم ترجیح دادم بامانتوباشم ولی بخدامانتوم همه ازین بلندگشادا ولیازین مد روزا حالتای فانتزی

•  نمازشب

• نابود کننده و کفاره گناهان روز است.
  •  افتخار مومن در دنیا و آخرت میباشد.
  • نماز شب ثواب بیشماری دارد در حدی که حتی در قرآن نیز به ثواب کامل آن اشاره نشده است.
  • باعث نورانی شدن چهره و زیبایی آن میشود.
  • سبب نور در قیامت است.
  • سبب بازداری فرد از انجام گناهان میگردد.
  • باعث سلامتی بدن میشود.
  • اسباب خشنودی خداوند است.
  • افزایش دهنده روزی و تضمین کننده روزی است.
  • بهترین ابزار رفع مشکلات زندگى میباشد.
  • باعث نجات فرد از وحشت قبر است.
  • طولانی شدن عمر را به همراه دارد.
  • جایگاهی مخصوص در بهشت برای نماز شب خوانان مهیا گردیده است.
  • موثر در رفع افسردگی و افزایش شادی است.
  • خداوند به فرد نمازشب خوان افتخار میکند.
  • باعث نورانی شدن قبر میشود.
  • موجب شادمانی در دنیا میشود.
  • نماز شب سبب نزول رحمت الهی میشود.
  • رایحه ای معنوی در فرد بوجود می‌آورد که مردم از معاشرت با او خوشنود میشوند.
  • باعث رفع فقر و نداری میشود.
  • حسن خلق در فرد را بیشتر میکند.
  • باعث ادای دین و قرض نماز شب خوان میگردد.
  • سبب دوستی ملائکه و انبیا با فرد میشود.
  • باعث افزایش ایمان میگردد.
  • دعاها با نماز شب راحتتر مقبول درگاه حق تعالی میگردند.
  • دعای طولانی تر نماز وتر توقف کوتاه در در قیامت را به همراه دارد.
  • فرد نماز شب خوان راحتتر و جان به ملک الموت میدهد.
  • نماز شب سایه و تاجی بالای سر انسان در قیامت خواهد بود.
  • باعث سنگینی میزان اعمال انسان در قیامت خواهد شد.

اول شالت رو بذار روی سرت دور گردنت فقط نباشهدیدن وضع حجاب جامعه حساسیتهای آدم رو کم می کنهبه نظرم با ...

من موهامم بیرونه 🤦‍♀️من اینکار وکردم اکیپمون خانماش ب زور از سرم برمیدارن میگن اسکول بازی درنیار

امام صادق علیه السلام فرمودند: خانه‌هایی که در آن‌ها نماز شب خوانده می‌شود و در نماز شب قرآن تلاوت می‌گردد، برای اهل آسمان می‌درخشند همان گونه که ستاره‌ها برای اهل زمین می‌درخشند.

😭😭بخداخودمم دلم نمیخواد بی حجاب باشم ولی اطرافم هیچکس حجاب نداره خودمم خجالت میکشم همرنگشون نباشم ...

تو اگه تو همچین محیطی با حجاب باشی اجرت صدها برابر ماست که خانواده هامون باحجابن.به خدا حسرت تو رو می خورم و حسرت ثوابی که می تونی ببری 

دارم سعیمومیکن حس میکنم تا وقتی که دارم سود نزول میدم باهام قهره هرچقدم من برم سمتش کلی باهاش درددل ...

عزیزم نزول کردن که خیلی بده،جنگ باخداست وحرامه،نبایدچنین کاری میکردی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

و وااااااقعا معجزه میکنه نماز شب