2777
2789
عنوان

چرا من عشق رو پیدا نمیکم❓️

255 بازدید | 49 پست

میدونی کسی هستن داخل زندگیم که خیلی دوسش دارم

جونم براش در میره 

ولی خب چرا من عشقی احساس نمیکنم؟

من فقط دوست‌داشتن رو احساس میکنم 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عشق باید تو رو پیدا کنه عزیزمممم😂

بود گفتم دختر مردمی، واقعا تو همون دختر مردمی ک از بچگی میزدن تو سرمون😂💔

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

عشق باید تو رو پیدا کنه عزیزمممم😂بود گفتم دختر مردمی، واقعا تو همون دختر مردمی ک از بچگی میزدن تو س ...

پسس اون دختر مردی که میزنن توی سر من کیهههه😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسس اون دختر مردی که میزنن توی سر من کیهههه😂😂

اطلاعی ندارم، نمی دانم

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

اگه عاشق نیستی چجوری ازدواج کردی

ازدواج نکرده طفلک 

رل داره ( منی که نشستم تک تک تاپیک ان رو خوندم 😂😂) 

شدم ی ونگوگ فن

اگه عاشق نیستی چجوری ازدواج کردی

چون ازدواج نکردم😂

ازدواج نکرده طفلک رل داره ( منی که نشستم تک تک تاپیک ان رو خوندم 😂😂) شدم ی ونگوگ فن

یا خدا استاکر 😂

عشق یه تلقینه 

تلقین برای چیزیه که وجود نداره تو آدما 

پس عشق وجود نداره :) 

دوست داشتن یه باوره 

آدما انداز نمیگیرن چقدر با شخصیتی 

چقدر خوبی هر چقدر شبیه خودشون باشی دوست داشتی تری

حتی به غلت پس زیاد وارد جزییات نشو آدما منطقاشون ته بی منطقیه

اطلاعی ندارم، نمی دانم

اطلاعی ندارم از مادرم بپرسید😂😂

یا خدا استاکر 😂

😂😂😂😂 

راستی پسر برادرت چی شد؟ تونستی دورش کنی از پسرخاله اش؟ 

😂😂😂😂 راستی پسر برادرت چی شد؟ تونستی دورش کنی از پسرخاله اش؟

🌚🌚

منظورت دختر برادرمه؟😂