2777
2789
عنوان

بایدگناهاموکنترل کنم چیکاکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 86 پست
باورت میشه تنهاچیزی که سرچ نمیکنم همینه خیلی میترسم

نه سرچ کن حتما،اینجوری زودترتمومش میکنی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم

چشمت بی بلا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
شوهرم حیلی هواموداره حتی توحجابم وبی حجابی اجبارم نمیکنه که دل زده بشم وتحت فشارش انجام بدم وگرنه من ...

چه خانواده شوهر خوبی داری 

ببین چقد نعمت داری

کی گفته خدا بنده هایی ک دوست داره رو بیشتر اذیت میکنه؟

اتفاقا براشون بیشتر نعمت میفرسته تا بنده ی خوبش رها نشه

ک بالاخره برگرده اونجوری ک خدا میپسنده سمت خودش

دل ادم الکی نمیلرزه

روی هوا این حسو حال رو بقاپ و کاریو ک خودت میدونی باید انجام بده

دنیا دزده.سریع دل و روحو الوده ی خودش و متعلقاتش میکنه 

چه خانواده شوهر خوبی داری ببین چقد نعمت داریکی گفته خدا بنده هایی ک دوست داره رو بیشتر اذیت میکنه؟ات ...

قربونت بشم مهربون من بخداففط مشکل بدهیمم حل بشه مخلص ونوکرشم هرروز هررساعت

قربونت بشم مهربون من بخداففط مشکل بدهیمم حل بشه مخلص ونوکرشم هرروز هررساعت

متوسل شو به امام زمان باهاش خیلی حرف بزن

هرروز ب احترامش یه اشتباهو نکن بیارش وسط زندگیت

انقد کمکت میکنه بجون بچم قسم میخورم حضورشو حس میکنی کمکت میکنه

تقریبا۳۰۰میلیون😔نه بابا وام رسالت که از نزولم نزول تره

اوووه با خدا 

من 150قرض دارم انقد بهش فکر میکنم ازکجا جور کنم بدم و....

دیگه چن روز پیش انقد سردرد پاشتم از بس ک فکر کرده بودم 

آخرگفتم خدایا من کاری ندارم خودت درست کن از ی جایی جور شه 

ایشالا هم پول شما بزودی زود جور بشه هم پول من بدیم قرضامون تموم شه 

انگار ی کوه رو دوشمه