2777
2789
عنوان

بایدگناهاموکنترل کنم چیکاکنم

468 بازدید | 86 پست

من خودم ب شخصه هروقت ب خدانزدیک میشم بیشتر رد پاشوتوزندگیم میبینم خیلی کمکم میکنه خیلی سستم تونماز الان یه هفته اس تااذان میگه میخونم که یادبگیرم اول وقت بخونم

واینکه دوست دارم نمازشبم بخونم

شمازنمازشب یااصلانمازیاشکرگذاری خدامعجزه ای دیدید!!تغییرکردید!!

من عاشق ومخلص خدام 

محجبه ام نیستم ولی خیلی دوست دارم یادبگیرم حجاب بگیرم ولی نمیتونم واقعاشلخته میشم بلدنیستم توجمع رفقاآقایون شال نمیذارم بعضی اوقات نه اینکه نذارمادورگردنم شال وخب روسرم نیس بعدش انقدعذاب وجدان دارم نمیدونم چراحتی ازشوهرمم خجالت میکشم دوصورتی ک کاری نداره هابقیه باتیشرت شلوار وبدون شالن ولی من انقدنیستم حتی جورابمم ازپام درنمیارم چیکاکنم کامل برگردم ب سمت خدا

گناه زیادنمیکنم یعنی نمیدونم شایدمیکنم سعی میکنم دل نشکونم هیلی مواظبم ولی تادلتون بخواددلمومیشکونت بقدری که افسردگی میگیرم نمیذارم یه ریال مدیون کسی باشم خیلی سعی میکنم مسیرو درست برم ولی بیشتراوقات کارام گره میخوره کجای کارم میلنگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بنده های خوبش رو خیلی اذیت میکنه

خیلی اذیتم من خیلی زیاددرگیریه مشکلاتی ام که خودخواسته نبوده😭😭به خودش قسم ادعای توآدم خوب بودن ندارم ولی چراهواسش بهم نیس یعنی هستاولی ناخواسته افتادم تونزول تموم نمیشه داره هی بیشترمیشه نمیدونم دیگ بریدم انقد سوددادم همسرمم درجریان نیس

حظورشو حس کن نزدیکت واینکه بدست اوردن دل ادما، به ناراحتی خدا نمی ارزه

شایدباورت نشه اصلاسعی میکنم سمت ادما نرم که مجبورباشم دلشونوبه دست بیارم خیلی خیلی آدماتغییرکردن خیلی زیادمن نمیدونم کس دیگه ای منوببینه این نظروراجب منم میده یانا ولی خیلی ترسناک شدن

عزیزم توروووخدا با دل پاکت برام دعا کن

عزیزجانم الهی خوشبخت و عاقبت بخیر باشین 

هروقت خواستی کاری کنی قبلش فکر کن اگه الان حضرت زهرا سلام الله علیها جلوم ظاهر بشن من از ظاهری که دارم خجالت میکشم یانه ؟

اگه خجالت زده میشی بگو خدایا به حرمت حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت زینب سلام الله علیها حجابمو رعایت میکنم

قطعاً لبخند رضایت حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت زینب سلام الله علیها نور و برکت به زندگی تون سرازیر میکنه

و اهلبیت علیهم السلام هیچ وقت مدیون کسی نمی مونن و چند برابر جبران میکنن😍😍😍

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

شماکه اینقدرخوبیدوبفکرخشنودی خداهستیدحجابتون هم کم کم کامل کنید این بهتره عزیزم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

طلق روسری بذار و روسری رو با گیره ببند. زیبا و شیک میشی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اول شالت رو بذار روی سرت دور گردنت فقط نباشه

دیدن وضع حجاب جامعه حساسیتهای آدم رو کم می کنه

به نظرم باید دوباره حساس بشی به حجاب

من همیشه چادری های مقید رو که می دیدم اونها که لوندی ندارند و نگاهشون رو کنترل می کنند و خیلی متین هستند همیشه حسرت می خوردم

الان چادر ندارم ولی حجابم کامله 

ترنج

چطورشدپای نزول به زندگیت بازشد

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم توروووخدا با دل پاکت برام دعا کنعزیزجانم الهی خوشبخت و عاقبت بخیر باشین هروقت خواستی کاری کنی ...

😭😭بخداخودمم دلم نمیخواد بی حجاب باشم ولی اطرافم هیچکس حجاب نداره خودمم خجالت میکشم همرنگشون نباشم ولی درحداونانیستم در حد شال ولی تمام اون مدتی که شال سرم نیس انگار کل اون جمع دور سرم میچرخه😭قبلنااینجوری نبودم خیلی حال بدی دارم دلم اگه پاک بودکه بدهی نداشتم که کلی سود بدم 😭😭😭تو نزول غرق شدم😭دارم میمیرم