2777
2789

چندباریه شوهرم خیلی زیر پوستی داره ب خانوادم توهین میکنه دو علت داره یا داره عقده های مادرشو حالی میکنه یا اداب معاشرت بلد نیست ک بعید میدونم ....یا خوشش نمیاد از فامیلای محترم من .

خب میخام سر مامام بدجنسش تلافی کنم ...

کارهای شوهرم ...ب برادرم با لجن عصبی و تند حرف زد 

ب عمه پیرم گفت مسخره بازی ور نیار دو بارم با بابام یجوری حرف زد انگار بچه گوچیگشه ...

دقیقا عین کارشو تلافی کنم یا دست بزارم رو نقطه ضعفش ک مادرشه و رفیقاش ....مثلا موقع شام برم رو مبل بشینم بگم عزبزم ظرفارو بیار خستمممم کمر درد دارم ک هم خودش هم مادرش بترکن....

هم نامحسوس توهین کردم هم ...یا ب مادرش بگم مسخره بازی در نیار 

لطفا اونای ک مق خودم زخم خوردن بیان ....مادرشم بشدت شرور و بدجنسه و حقشه 

بانوی کورد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمونم مثل خودش رفتار کنی بهتره اما بهش نگی که داری تلافی میکنی و خودتو بزنی ب خنگی و حواس پرتی و بعد بگی مثل خود شوهرت و بعدشم حاشا کنی که وا حواسم نبوده خب 

چون اگه لو بدی اونوقت میره ب پدر مادرش میگه و اونا دیگه از حرفات ناراحت نمیشن هیچ تازه دلشون خنک هم میشه ک شوهرت بی احترامی کرده ب پدر و مادرت

بعضی اقایون انقدر بی جنم و ببخشید بی ریشه هستن اینکارو میکنن و دور و بر خودمم دیدم همچین مدلی

اومی که شعورش نمیرسه عقده هاشو جور دیگه خالی کنه ر باید ادب کرد 

من الان بدجنس شدم حسااابی چون هم خودم از چیزی ناراحتم 😂هم از بی احترامی بدم میاد خصوصا به بزرگترها

همین ک درکم کردی باورت میشه تو دلم یکم اب رو انیش شد

شاید تلافی اوضاع را حتی بدترهم بکنه اما توهم حق داری

اما اگر میدونی بهش بگی بدترمیکنه یا توجه نمکنه

بااازم توهم خیلی زیرپوستی اینکارا بکن ک بدتر لج نکنه

به نظم بشین همینارو بهش بگو بهش اخطار بده که اگه از گل کمتر بگی به خانوادم دیگه بقیه اش پای خودت..چون بعضی اقایون گاهی وقتا متوجه رفتارشون نیستن بهش فکر نمیکنن اگه تو بدون اخطار اون کارارو کنی فکر میکنه از رو بد ذاتی توعه نه برخورد های اشتباه خودش

گمونم مثل خودش رفتار کنی بهتره اما بهش نگی که داری تلافی میکنی و خودتو بزنی ب خنگی و حواس پرتی و بعد ...

اتفاقا بهترین کارو میگنی افرین باید بطور نامحسوس پیش برم مث خودش ....بعدم عین ی روباه 😂😂😂چشامو بغصی میکنم ک وای مگ من چی گفتم ک شماخا انقدر دوسم ندارین 

بانوی کورد ❤️

[QUOTE=393407034]گمونم مثل خودش رفتار کنی بهتره اما بهش نگی که داری تلافی میکنی و خودتو بزنی ب خنگی و حواس پرتی و بعد ...[/QUOTEخدایی خب زشته دیگ بخدا اخه بی دلیل ....بعد خانواده من مظلومن دلم خیلی میسوزه الا ن ۴ بار تو چهره خانوادم موذب بودنو دیدم ...

بانوی کورد ❤️

به نظم بشین همینارو بهش بگو بهش اخطار بده که اگه از گل کمتر بگی به خانوادم دیگه بقیه اش پای خودت..چو ...

عشقم ی ماهه دارم میگم بعد قبلا هم اینطور نبود نمیدونم انگار کسی داره پرش. میکنه نمیدونم دنبال بهانس ک از خانوادم چیزی در بیاره .....اما بهش گفتم همش میگه من عادیم ولی نیست ..

بانوی کورد ❤️

اسی عزیز از ۴ صبح بیداری و داری  مرتب تاپیک  میزنی گلم بدون هیچ قصد و غرضی بهت پیشنهاد میدم یه مشاوره  برو روانت خیلی  خیلی درگیره  بخاطر ارامش  خودت میگم 

واقعا زندگی اینقد  ارزش نداره این دو روز این همه مشغله  فکری

اسی عزیز از ۴ صبح بیداری و داری مرتب تاپیک میزنی گلم بدون هیچ قصد و غرضی بهت پیشنهاد میدم یه مشاور ...

عزیزم من از صبح تا شب درس میخونم دانشجوام ی اخر هفته ها وقت دارم و کل بحثم این روزاست شما میتونی انقدر پیگیر نباشه برات تایپک های جذاب من وقتی ک خود نی نی سایت ب من این اجازه رو میده شما چیکاره باشی ؟؟؟؟

بانوی کورد ❤️

اتفاقا بهترین کارو میگنی افرین باید بطور نامحسوس پیش برم مث خودش ....بعدم عین ی روباه 😂😂😂چشامو بغ ...

دور از جونت😂ولی اره 

ببین من مثلا دیدم ی اقای هول و چشم چرون خب به همه چشم داره بعد که خانم اعتراض میکنه همه و خود شوهر راحت انگ گیر بودن به زن رو میدن یا خیلی کمتر هم برعکسش خانم با همه زیادی راحته و هول بازی درمیاره و اگر شوهر چیزی بگه سریع انگ گیر دادن و محدود کردن رو میزنن و من متنفررررم از ادم هایی که انگ میزنن برا همینم تو هر کاری ادم سعی کنه مثلللل خودشون باشه چون اگر قرار بود حرف روی اینا تاثیر بذاره زودتر از اینها درست میشدن پس همینکه ادم مثل خودشون رفتار کنه اگر کارشون عمدی باشه قشنگ زجر میکشن و زودم اعتراض میکنن وقتی ببین مقابله ب مثل کردی و اگررر حتی غیر عمدی بوده باشه پس متوجه کار شما نخواهد شد و مثلا اطرافیانش شروع میکنن به گله کردن که زنت بی احترامی کرده اونوقته که میفهمه اگرر بی احترامی کنه بی احترامی میبینه

اما همین مرد رو بیار بگو رفتارت زشته و من ناراحت شدم 

اگه خیلی مهربون باشه میگه ببخشید دیگه انجام نمیدم و این میشه نقطه ضعفت و هر وقت هوس کنه انجامش میده یا که بدترش میکنه و عذر هم نمیخواد و میگه تو توهم زدی و گیر دادی و ..

عشقم ی ماهه دارم میگم بعد قبلا هم اینطور نبود نمیدونم انگار کسی داره پرش. میکنه نمیدونم دنبال بهانس ...

اگه گفتی که بسم الله .. من فکر کردم نگفتی فقط رفتاراش رفته تو مخت ولی وقتی به یکی میگی و باز تکرار میکنه باید تنبیهه بشه ولی آگاهانه..یعنی یه جوری خراب نکن خدایی نکرده رابطه اتون بهم بخوره

اسی عزیز از ۴ صبح بیداری و داری مرتب تاپیک میزنی گلم بدون هیچ قصد و غرضی بهت پیشنهاد میدم یه مشاور ...

به نظرم مشاور هیچ کاری نمیتونه بکنه مگر که شوهرش بره پیش مشاور و اگر استارتر بره تهش این هست که اروم بشه اما همسرش پر روتر از قبل ادامه بده و چهار صباح دیگه میبینی دیگه ارزشی برای اسی قائل نیست و صد درجه بدتر شده و بدترشم این هست که اطرافیان اسی رو اذیت میکنه باز بگیم اگر خود اسی بود شاید میتونست تحمل کنه