2777
2789

خیلی زیادن خیلیییی

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه ترین کار ممکن بحث کردن باهاشونهمغزت قشنگ میسوزه

آره پشمای آدم می‌ریزه چجوری این حرف ساده رو نمی‌فهمی آخه😭😂

الان یکی اومده بود می‌گفت طرف لنگاشو میده هوا(منظورش س.ک.س بود)میگم چطور میتونی به عنوان خانوم این الفاظ رو برای رابطه به کار ببرید آخه زن نیستی مگه برگشته میگه من مثل بعضیا نیستم جنسیتم رو دروغ بگم😐😂

من همیشه هروقت این سایت میام از شدت عصبانیت گریه و سردرد میشم (:

قابل ترحمن واقعا...

فقط کاش بچه دار نمیشدن 🚶🏿‍♀️💔👎🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

منظور هرکسی از زن ستیزی متفاوتع 

مثلا من یه بار اینجا به یه استارتر که دوست دختر به مرد متاهل بود و علتشم می‌گفت چون زنش نمیتونه راضیش کنع میگفتم خجالت بکش و رابطتون تموم کن وجدان داشته باشه یه عده میگفتن چقد زن ستیز و پیکمی هستی تو به جای اینکه از همجنست دفاع کنی داری اونو میکوبی🤦🏻

حالا شما هم اینو زن ستیز میدونین؟😬

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مریض و عقده ایین از جنسیت خودشون بیزارن ضد زن شدن

دقیقا یعنی مردا هم اینقدر از زنا متنفر نیستن که اینا متنفرن به خصوص الان که اکثرا سطح آگاهیشون بالا رفته و فقط بی لولا زن ستیزی می‌کنند