2777
2789
آره پشمای آدم می‌ریزه چجوری این حرف ساده رو نمی‌فهمی آخه😭😂الان یکی اومده بود می‌گفت طرف لنگاشو مید ...

میدونی منظورش دو ست پسر بود نه شوهر

احتمالا برای شماها واقعا عادیه

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی منظورش دو ست پسر بود نه شوهراحتمالا برای شماها واقعا عادیه

فرقی نمیکنه رابطه رو تحقیر آمیز تلقی کرد و زن رو یه فرد مجزا حساب نکرده که آقا این فعالیتی که انجام میشه برای خانوم هم هست طرف مقابل هر کی که میخواد باشه 

برای نظر دادن درمورد این موضوع اجازه همسر لازمه یا عقدنامه؟

کسی که مجرده چرا دنبال جریان سقط قانونی و غیر قانونی باید باشه؟ بعد از اون تاپیک هم سریع یه تاپیک زدین جای تعجبی هم نیست بعد میگین زن ستیزی

اصلا بحث زن ستیزی و حق و این چیزا نبود در مورد رابطه قبل ازدچاج بود که گویا شما هم طرفدارشین

پس باید هم از اون کاربرها طرفداری میکردین 

حرفی نمیمونه جوابتون کاملا واضح بود پس بحثی نمیمونه موفق باشید  پس تاپیک الکی نزنید برای گمراه کردن کابرها بگین تو اون تاپیک طرفدار رابطه دوران دوستی بودن منم هستم بعد این میشه زن ستیزی بقیه میان میگن درست نیست 

میگن حرف و بندازی زمین صاحبش بر میداره

طرف گفت لن گهاشون رو برای هر کسی شما بهتون برخورد چرا 🤔 

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

کسی نگفت شما طرف کسی غیرحق رو بگیریدزن ستیزی یعنی حقی که مربوط به خانم هست هم ازش بگیریم نه اینکه حق ...

تو اون تاپیک مگه شما چیزی دیدی؟

اومدن ۳نفر تو تاپیک یکیشون علنا میگفت خوبه رابطه داشت بشه دختر تو دوران دوستی کلی تشویق هم میکرد

یکی اومد گفت درست نیست اینکار طرف گفت نیاز مالیمو رفع میکنن منم نیاز ج اونو رفع میکنم

اونم گفت ل ن گاتو برای هر کسی بالا نبر

فرقی نمیکنه رابطه رو تحقیر آمیز تلقی کرد و زن رو یه فرد مجزا حساب نکرده که آقا این فعالیتی که انجام ...

برای پسر همیشه سوده کارشو میکنه میره

اونی که دنبال سقط کردنه دختره؛ اونی که عذابش رو میکشه دختره؛ اونی که بعد سقط و بارداری ٱبروش میره دختره

فرقش از زمین تا آسمون رابطه با دوست پسر تا شوهر شرعی و قانونی حلال

کسی که مجرده چرا دنبال جریان سقط قانونی و غیر قانونی باید باشه؟ بعد از اون تاپیک هم سریع یه تاپیک زد ...

یک بار گفتم دوباره هم گفتم فکر نمیکنم نظر دادن درمورد سقط نیاز به اجازه همسر یا عقدنامه باشه

شما میگین زن ستیزی وجود نداره؟

عادت دارین برین موشکافی کنید بعد بیاین جواب بدین؟

من یه تاپیک درمورد به موضوع زدم و برای مثالش اون نزدیک ترین چیزی بود که دیدم

من تو اون تاپیک نظری ندادم چون نمی‌خواستم وارد یه بحثی بشم حرفی که زدم برای مقابله با حرف تحقیر آمیز اون خانوم بود 

نظر من هم درمورد رابطه تو دوستی هر چیزی که هست به خودم مربوطه و موضوع بحث الان نیست

شما س.ک.س کردن رو بالا دادن لنگ میدونید بفرمایید کسی جلوتون رو نگرفته برای خودتون احترام قائل نشید به بقیه نسبت ندین🙏🏼

تو اون تاپیک مگه شما چیزی دیدی؟اومدن ۳نفر تو تاپیک یکیشون علنا میگفت خوبه رابطه داشت بشه دختر تو دور ...

من کل اون تاپیک رو نخوندم چون حوصله نداشتم اون کامنت رو دیدم فقط 

گفتم این لحن مناسب یه خانوم نیست 

حتی اگر یکی طرفداری کرده باشه چون مخالفه باید چنین لحنی استفاده کنه؟

شما از همونایی هستید که هر کسی مخالف نظر و سبک زندگی شما باشه میشه خراب؟

برای پسر همیشه سوده کارشو میکنه میرهاونی که دنبال سقط کردنه دختره؛ اونی که عذابش رو میکشه دختره؛ اون ...

یک بار گفتم بازم میگم من موضوع بحثم مخالفت با موافقت با رابطه در دوستی شد 

هر موقع موضوع اون بود نظرمو میگم دفاع هم میکنم ازش