2777
2789
عنوان

بیاید ببینید مقصر کیه

63 بازدید | 7 پست

واسه من نیست واسه دوستمه:

من تو یه آموزشگاه زبان کار میکنم خیلی معروف و همیشه

شلوغه واسه همین مدیرش سخت مرخصی میده

بعد همکارم دانشجوعه غیرانتفاعی میخونه ولی به مدیر گفته ازاده *نمیدونم چرا به منم ربط نداره*

منم خودم ازاد میخونم

بعد چند وقت پیش که خبرش اومده بود ازاد ها انلاین شد امتحانشون من داشتم به بقیه همکارام میگفتم که چقدر خوب شد و اینا مدیره بود شنید

بعد گفت حالا که انلاینه دیگه خیلی لازم نیست بخونید مرخصی نرید چون تابستون هم هست خیلی کلاس ها شلوغه

بعد این همکارم اومده با من دعوا که چرا گفتی 😐

من حضوری باید برم الان به من مرخصی نمبده

کلی هم به من غر زده که تقصیر توعه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب زبون داره؟ بره بگه حضوریه

گفته ازاد میخونم

الان بگه میگن دروغگوعه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

تقصیر دوستت نیست

منم میگم بهش

خیلی حساسه میگه کم کم همه رو با من بد میکنه چون دوستم تازه رفته اون قدیمیه

بگو تاوان دروغ ترو که من نباید بدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بگه استاداشون قبول نکردن. هرچیحالا مقصر نیست ولی خب دروغگو باشه بهتره یا کار یا دانشگاهشو از دست بده

یکی دیگه دروغ گفته 

به دوستم گفته چرا گفتی انلاینه که من نتونم مرخصی بگیرم