بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگوووووو😑😑😑من بهش گفتم چون برا خواهرت عیدی بردیم به دخترش عیدی کم میدیم کارم ندارم چی عیدی میده به پسرم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
منم امروز با همسرم بحث داشتم یه کم سر خونه پدرش رفتن من میگم پنجم بریم و اون میگه فردا بریم😐😐 حا ...
خوب تو کوتاه بیا ی سر میزنی تموم میشه نمیدونم چرا سر رفتن ب خونه مادرشوهر همه با شوهراشون دعوا دارن والا شما دوس دارین همسرتون ب خانواده شما احترام بزاره و هروقت شما خواستین برین پیششون یعنی توقع همسرت زیاده ک عید بره پیش مامانش سر بزنه
من هرچی لال بودم این دور برداشته.. همیشه از خودم دادم ولی میگم باید بفهمه..بایدددد..درک کنه..تا کی ...
باید بگی بابا. خودت مگه سر گنجی. مرگ یه بار شیونم یه بار. یه بار سر این موضوع همین امسال مشکلو حل کن. بگو یا میدی یا خودت میدونی. قشنگ خط و نشون بکش. من که طرفدار صلحم اعصابم خورد شد
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
البته منم به مامانم عیدی نمیدما. به خواهر برادرام که کوچیکترن میدیم. برای خواهرش هم قبل عید عیدی میبریم