2777
2789
نمیدونم گریه کنم ی بخندم ولی همسرم همین چن روز بدجور عوض شد😢😢😢

از منم همینطوررر

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک ششصد..به دوتا خاهرش

نگوووووو😑😑😑من بهش گفتم چون برا خواهرت عیدی بردیم به دخترش عیدی کم میدیم کارم ندارم چی عیدی میده به پسرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ششصد تومن به خواهراش داده؟؟؟؟

پس وضع مالیتون حتما خیلی خوبه

من بودم اصلا نمیپرسیدم به مامان و خواهرا من چقدر بدیم

دقیقا همین مبلغو واسه اونام در نظر میگرفتم

منم امروز با همسرم بحث داشتم یه کم سر خونه پدرش رفتن من میگم پنجم بریم و اون میگه فردا بریم😐😐 حا ...

خوب تو کوتاه بیا ی سر میزنی تموم میشه نمیدونم چرا سر رفتن ب خونه مادرشوهر همه با شوهراشون دعوا دارن والا شما دوس دارین همسرتون ب خانواده شما احترام بزاره و هروقت شما خواستین برین پیششون یعنی توقع همسرت زیاده ک عید بره پیش مامانش سر بزنه

اووف چه بی انصافه‌ شوهره منم اوایل اینطور بود. اصلاااا گیر ندادم.سره دوسال درست شد لارج بازیاش. عین ...

من هرچی لال بودم این دور برداشته..

همیشه از خودم دادم

ولی میگم باید بفهمه..بایدددد..درک کنه..تا کی نفهم میخاد بمونه

شوهره من ۵ساال پیش۶۰۰به تک خواهرش. وضع مالیمونم افتضاااح.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من هرچی لال بودم این دور برداشته.. همیشه از خودم دادم ولی میگم باید بفهمه..بایدددد..درک کنه..تا کی ...

ببخشید خر ش کن و فرمون رو بدست بگیر

من هرچی لال بودم این دور برداشته.. همیشه از خودم دادم ولی میگم باید بفهمه..بایدددد..درک کنه..تا کی ...

باید بگی بابا. خودت مگه سر گنجی. مرگ یه بار شیونم یه بار. یه بار سر این موضوع همین امسال مشکلو حل کن. بگو یا میدی یا خودت میدونی. قشنگ خط و نشون بکش. من که طرفدار صلحم اعصابم خورد شد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خوب تو کوتاه بیا ی سر میزنی تموم میشه نمیدونم چرا سر رفتن ب خونه مادرشوهر همه با شوهراشون دعوا دارن ...

اخه هر سال روز اول یا دوم میریم

خونوادش شهرستانن و وقتی میریم خیلی وقتا تا دهم یا یازدهم میمونیم

امسال دایی من رفته شهرستان به خاطر کارش و واسه عید اومده تهران و ششم هم برمیگرده

من میگم بمونیم و چهارم داییم دعوت کنم بعدش بریم چون اگه بریم دیگه داییم رو نمیشه دعوتش کنم ولی اون اصرار داره فردا بریم

قبلش بگو مگو داشتیم..سر اینکه به خاهرش یه عالم نمیدونم چقد عیدی داد میگم چق دادی..خیلی اروم گفت ...

عزیزم سوختن نداره 

حق با شوهرته 

مادر منم کلی عیدی به شوهرم و خودم و بچم داده 

ولی ما یه چوب کبریت هم ندادیم بهش 

ضمن اینکه برادر باید به خواهرش عیدی بده 

منم داداشم هم به بچم هم به خودم جدا عیدی داد 

ولی به خواهر زناش نداده هیچوقت

البته منم به مامانم عیدی نمیدما. به خواهر برادرام که کوچیکترن میدیم. برای خواهرش هم قبل عید عیدی میبریم