2777
2789
ششصد تومن به خواهراش داده؟؟؟؟ پس وضع مالیتون حتما خیلی خوبه من بودم اصلا نمیپرسیدم به مامان و خواه ...

خب دیگه منم با ارامش گفتم بدون جنجال..که عزیزم..حتما پاکت گزاشتی..بدی 

گفت پاکت چی

ببین این کم حافظه ایه..

ولی برا خاهراش صبح علی الطلوع رفته پاکت خریده پولشونو گزاشته..

ولی برا مادر بدبخته من که اینقد جونشو برا کارای ما میزاره..هیچی

مادر من منتظر دوزار ما نیس..ولی احترام و عزت چی...ارزش گزاشتنه این کارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووف چه بی انصافه‌ شوهره منم اوایل اینطور بود. اصلاااا گیر ندادم.سره دوسال درست شد لارج بازیاش. عین ...

الان زنده ای

چون اون موقع هیچی نمیگفتی

من اینحور مواقع اگه ب رو خودم نیارم هیچی نگم میمیرم

خب دیگه منم با ارامش گفتم بدون جنجال..که عزیزم..حتما پاکت گزاشتی..بدی  گفت پاکت چی ببین ...

ببین الان سر عیدی برای مامانت دعوا نکن. بذار تولد مامانت یه هدیه خوب بگیر براش. یا حتی بی بهونه. ولی برای خواهرت چرا باید بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وااا جرش بده یعنی چی عیدی خودشو گرفته از مامانت ب خواهرای خودشم عیدی داده ولی ب تک دونه مادر تو نمیخ ...

این جرش بده دقیقا یعنی چی 

یعنی چکارش کنه

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

عزیزم سوختن نداره  حق با شوهرته  مادر منم کلی عیدی به شوهرم و خودم و بچم داده  ولی ...

خب شاید رسم شما اینطوریه

اما ما به برادر یا خواهر کوچکتر عیدی میدیم

من خودم حتی واسه خاله هام که ازم بزرگترن و بهمون لطف دارن عیدی میدم و صد البته اونام چند برابر جبران میکنن

ولی واسه خونواده همسرم فقط برای مادرشوهر و پدرشوهر و برادرش عیدی میدم

ضمن اینکه برای مادرم خیلی بیشتر از مادرشوهرم عیدی میدم چون خیلی زحمت بچمو میکشه

اررره..دلت خوشه.ها میگم با ناز درو باز کن برام..همونجا واستاده.. میگه خودتو لوس نکن بشین..اون ب ...

بابا بخدا مردا همینن . من خودمم امروز باشوهرم دعوا کردم الانم باهاش قهرم . کلی هم ازش دلگیرم .

فرض کن برادر من حتی لباس زیر زنش رو میشوره از سر کار میاد غذا واسه زنش میذاره خونه تکونی رو واسه زنش کرد ..زنش باز میگ شوهرم بده .

اونوقت من ب شوهرم گفتم میدونی ب بو ماهی حساسیت دارم بالا میارم  سرخ کن ماهی رو منم خونه رو تمیز کنم  . ب خودش نیاورد گرفت خوابید تا ۶ بعد ظهر منم کل خونه رو خودم تمیز کردم ‌ تازه من مریضم هستم و خیلی ضعیف ولی ب خودش هیچی نمیاره . ی قرون پول نداره . زرت و زرت میگه بریم خونه ننه ام . بریم شمال .. گفتم تو پول نفقه منو نداری اونوقت میخوای بری شمال ؟ 

ببین الان سر عیدی برای مامانت دعوا نکن. بذار تولد مامانت یه هدیه خوب بگیر براش. یا حتی بی بهونه. ولی ...

موافقم نیازی نیست به خواهر استارتر عیدی بدن‌فقط به دو تا مادرا و خواهرشوهر میدن

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

الان زنده ای چون اون موقع هیچی نمیگفتی من اینحور مواقع اگه ب رو خودم نیارم هیچی نگم میمیرم

ازقصد و سیاست ساکت نبودم. 🤣🤣🤣 ساده و بی زبون و بچه بودم.من۲۱سوهرم۳۱بود. ولی دوسال بعدش لارج بازیاش خیلییی بهتر شد خیلییی.مطمینا اگه بهش گیر میدادم از لجم بدتر میکرد. خیلی هم لجبازه متاسفانه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ششصد تومن به خواهراش داده؟؟؟؟ پس وضع مالیتون حتما خیلی خوبه من بودم اصلا نمیپرسیدم به مامان و خواه ...

بابا خدا به داد شوهراتون برسه 

زندگی میکنید یا معامله میکنید؟؟؟؟

دقیقا چند سالتونه؟؟؟؟

بقرآن خیلی دل خوشی دارین