2777
2789

قبلش بگو مگو داشتیم..سر اینکه به خاهرش یه عالم نمیدونم چقد عیدی داد

میگم چق دادی..خیلی اروم

گفت فلان قدر..مخم سووت کشید..

برا من با قطره چکون پول میده..

باز لال شدم

گفتم خب به مامانم و خاهرم چقد بدیم

گفت..وا چخببره..خودت بده..بمن چه

برعکس شده..کی تالا به مادرزن عیدی داده..

مامانم حالا عیدی مارو..کامل داد

با برنج و مرغ و پوشت و ماهی..بمن پول داد..به اینم پیرهن گرون..

بیشور اصلا به چشمش نمیاد

اینه که من سوختماااا

قبلش بگو مگو داشتیم..سر اینکه به خاهرش یه عالم نمیدونم چقد عیدی داد میگم چق دادی..خیلی اروم گفت ...

سال اول زندگی مشترکتونه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش بگو مگو داشتیم..سر اینکه به خاهرش یه عالم نمیدونم چقد عیدی داد میگم چق دادی..خیلی اروم گفت ...

وااا جرش بده یعنی چی عیدی خودشو گرفته از مامانت ب خواهرای خودشم عیدی داده ولی ب تک دونه مادر تو نمیخواد بده

ماهفت ساله ازدواجیدیم کاش مرده بودم زن این نمیشدم

اوووووف پس نباید سر این چیزا بحث کنید که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو رو خدا بس کنین این بچه بازیارو ‌...  از فردا بگو من میخوام ی ملکه باشم مثل ی ملکه وایسا درو ...

اررره..دلت خوشه.ها

میگم با ناز درو باز کن برام..همونجا واستاده..

میگه خودتو لوس نکن بشین..اون برا فیلماس

اووف چه بی انصافه‌ شوهره منم اوایل اینطور بود. اصلاااا گیر ندادم.سره دوسال درست شد لارج بازیاش. عین تو قطره چکونی خرجم مبکرد و از اون ور....ولی من هیچیی نمیگفتم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀