2777
2789
عنوان

میخوام جدابشم چون حس میکنم خیانت میکنه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 159 پست
ببین عزیز اگه واقعا نظامیه به دل نگیر ولی اگه خیلی ناراحتی و نمیتونی با کم بودنش کنار بیای رک و راست ...

بگم برام وقت بزار میگ‌ماموریتم میگ وای فایمون اینجا با برقا قط‌میشه نمیشه بیام نت سیمکارتاشو درمیاره سرکار البته ب گفته ی‌خودش 

چتم بکنیم باید من حرف‌بزنم اون ریپ بزنه فقط

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا تاالان ده باره از ناراحتیام بهش گفتم تازع دیشبم برام نوشت من خیلی دارم اذیتت میکنم حس میکنم نبا ...

تو ۲هفته چه عشقی اخههه کصشعر میگه باور نکن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ی مادر قهبه ای چهار سال پیش همینجوری منو وابسته کرد کم کم یهو دیدم مث دیوونه ها شدم اینقدر بهش وابست ...

اره منم خیلی زخم خوردم اینطوری

بنظرت چیکارکنم الان؟ حرفم بزنم باهاش میگ‌ مامورت بودم 

کلا چن روزه بخدا بهونه میاره همش ک نیست

...

ی مادر قهبه ای چهار سال پیش همینجوری منو وابسته کرد کم کم یهو دیدم مث دیوونه ها شدم اینقدر بهش وابست ...

دقیقا خییییلی 

بعد وابستگی پدرت درمیاد تا یادت بره

اه لعنتیا 

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

اره منم خیلی زخم خوردم اینطوریبنظرت چیکارکنم الان؟ حرفم بزنم باهاش میگ‌ مامورت بودم کلا چن روزه بخدا ...

بهونه آورد هرچی حس کردی درسته 

بلاک کن نزار مث من بشی 

دوسال بعدش افسرده شدم زندگیم درسم همچیم خراب شد تا مرگ و خودکشی رفتم 

هیچی مهمتر از روانت نی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بخدا خیلی دلیل میارم دیروزم چن ساعت ظهر نبود الکی اومد گف درمانگا‌بودم هرچقدم بگم بهونه میاره قبول ن ...

خب به کاری  ی چند روز پیگیر نباش زیاد محل نده خودش بخاد دوباره میشه مثل سابق...نخاد هم میره به سلامت 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بهونه آورد هرچی حس کردی درسته بلاک کن نزار مث من بشی دوسال بعدش افسرده شدم زندگیم درسم همچیم خراب شد ...

ای خدااا چقدم سخته این روزام

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بهونه آورد هرچی حس کردی درسته بلاک کن نزار مث من بشی دوسال بعدش افسرده شدم زندگیم درسم همچیم خراب شد ...

همین الان از اینستا و تل بلاکش میکنم 

چن روزه همینطوری بهانه میاره پشت هم

قبلش متنی چیزی‌براش ننویسم و بعد بلاک‌کنم؟ نمیدونم‌چی‌بگم ک‌بعد بلاکش کنم

...

ببخشیدا دخالت میکنم ولی من رو کلمه مادر خیلی حسسم لطفا به مادر فحش نده حرمت داره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببخشیدا دخالت میکنم ولی من رو کلمه مادر خیلی حسسم لطفا به مادر فحش نده حرمت داره

عزیزم کسیکه دختر مردمو بازی میده و گول میزنه شک نکن نفطش حلال نیست یا مادرش مشکل داره یا پدرش

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹