2777
2789
عنوان

میخوام جدابشم چون حس میکنم خیانت میکنه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 159 پست
باشه و قول دوستم ایگو ایریم سر فلکه

بخوا عذرا آیفون داره 

ار و جی فروشندگی و درس خندن ایرتم تی عذرا ایسه ی گوزی وابیه بیوم سی خوم

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

عزیزم حتما خیلی سختی کشیدی برا دل منم دعا کن

خیلی خیلی 

چشم برات دعا میکنم ولی خودتم تلاش کن فراموشش کنی کو. ن لقش بابا بره به درک

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوا عذرا آیفون داره ار و جی فروشندگی و درس خندن ایرتم تی عذرا ایسه ی گوزی وابیه بیوم سی خوم

کثافت همه چی ایگی   وام کو حوصله هیچ کاری ندارم فعلا هنگم هنگ

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

کثافت همه چی ایگی وام کو حوصله هیچ کاری ندارم فعلا هنگم هنگ

قنی ایخم بخندی 

زنگت بزنم؟؟؟

هرموقع خواسی بی کسی گپ دی زنگ بزنی یا پیام بیی مو هسم 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

استارتر شاید الان یا چند روز حالت گرفته باشه ولی خب سعی کن خودتو سرگرم کنی تا بهتر بشی ......من فعلا داغونم برا منم دعا کنید 

قنی ایخم بخندی زنگت بزنم؟؟؟هرموقع خواسی بی کسی گپ دی زنگ بزنی یا پیام بیی مو هسم

عزیزوم مرسی که هسی....ولی فعلا درگیر مادر هم هسوم دوباره عمل داره ...یکم خلوت وابیدم زنگ ایزنم وت....ساعت ها داخل اتاق ایگریوم

نظامیه ولی میدونم کاری نداره همش درازکشه و گوشی دستشه

خیلی بی احساسه پس بهرحال باهاش صحبت کن اگر تمایلی به تغییر نداشت و در حد نامزدی هستی فکر اساسی کن بنظرم باید درمورد ادامه دادن باهاش تجدید نظر کنی 

اگرم ازدواج کردین ک  تو هم بیشتر بی‌توجهی کن غر زد بگو تو عوض شی منم رفتارمو درست میکنم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1