قرص ی حس خیلی خوب میده بهت اوایل که مصرف میکنی،دقیقا مثل مواده،بعد از چندوقت اگه یک روز قرص نخوری دیگه اون حس رو نداری در زندگی واقعی و بدون قرص و حالت از اول هم بدتر میشه،تو ی چرخه تکرار میفتی و هردفعه باید دوز قرص بالاتر بره،اینکه میگن ی مدت بخور دکتر تدریجی قطعش میکنه هم مزخرفه...هررررر دکتر اعصابی که فکرشو کنی رو تو تهران رفتم حتی معروفت ترین هاش از جمله دکتر خویی،هر روز بدتر شدم و واقعا نمیبخشم دکتری رو به دختر ۱۶ساله که داره نابود میشه از درون میگه دروغگو و از طرفی به همین دختر قرص دوز ۱۰۰میده!!!
همین دکتر خویی معروف که تو بلوار کشاورزه،وقتی تو اوج فروپاشی بودم خانوادم منو بردن پیشش،از من نوار مغزی گرفت و به حرفام گوش کرد،بهش گفتم هیچکس باورش نمیشه من حالم بده،من دارم میمیرم،(۱هفته قبلش خودکشی کرده بودم..)لطفا شما بهشون بگو،بعدا فهمیدم که وقتی تنها با خانوادم حرف زده بهشون گفته این داره دروغ میگه مریض نیست و از طرفی به من قرص ترانکوپین دور ۱۰۰داده بود،قرصی که براب کسی که افکار خودکشی داره سمهههه و در طول مصرف همون قرص من ۲بار خودکشی ناموفق داشتم که تا دم مرگ رفتم،این نتیجه ی انسانیت نداشتن و بی شرفی دکترای اعصابمونه که همه رو بدبخت کردن
شرمنده اگه طولانی شد،گفتم شاید به درد کسی بخوره و بچه ش،خودش یا خانوادشو بتونه نجات بده