2777
2789
عنوان

کیا پنیک دارن و وسواس فکری

126 بازدید | 13 پست

دوستان من دچار وسواس فکری شدیدی شدم و میترسم آیا شما هم مثل من بودین آخه من قرصصم دیگه مصرف نمیکنم اما دارم هر روز خرد میشم زیر حجم این وسواس فکری و ترس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم خیلی سخته،۵ساله این درد رو دارم

ی وقتی که ذهنت نداوم داره حرف میزنه به خودت بگو این افکار دروغ و وسواسه،افکارتو بنویس و سعی کن خودتو آروم کنی با مراقبه و مدیتیشن

برای پنیک هم نفس های خیلی عمیق بکش باعث میشه دیگه پنیکت ادامه نداشته باشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

خب قرصتو قطع نکن اونو نخوری اما عذاب بکشی خوبه؟؟

قرص باعث عذاب بدتری میشه،تجربه دارم که میگم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

میفهمم خیلی سخته،۵ساله این درد رو دارمی وقتی که ذهنت نداوم داره حرف میزنه به خودت بگو این افکار دروغ ...

میدونی پنیک من ترس و فکر مرگ انداخت تو ذهنم حالا هر شب هی مداب خاب مردن و مرگ میبینم میترسم شدیدددد

یعنی بگم کمرمو شکسته این افکار 

وسواس فکریتون چه شکلیه؟؟؟

میدونی پنیک من ترس و فکر مرگ انداخت تو ذهنم حالا هر شب هی مداب خاب مردن و مرگ میبینم میترسم شدیدددد

یعنی بگم کمرمو شکسته این افکار 

چه عذابی؟!؟

قرص ی حس خیلی خوب میده بهت اوایل که مصرف میکنی،دقیقا مثل مواده،بعد از چندوقت اگه یک روز قرص نخوری دیگه اون حس رو نداری در زندگی واقعی و بدون قرص و حالت از اول هم بدتر میشه،تو ی چرخه تکرار میفتی و هردفعه باید دوز قرص بالاتر بره،اینکه میگن ی مدت بخور دکتر تدریجی قطعش میکنه هم مزخرفه...هررررر دکتر اعصابی که فکرشو کنی رو تو تهران رفتم حتی معروفت ترین هاش از جمله دکتر خویی،هر روز بدتر شدم و واقعا نمیبخشم دکتری رو به دختر ۱۶ساله که داره نابود میشه از درون میگه دروغگو و از طرفی به همین دختر قرص دوز ۱۰۰میده!!!

همین دکتر خویی معروف که تو بلوار کشاورزه،وقتی تو اوج فروپاشی بودم خانوادم منو بردن پیشش،از من نوار مغزی گرفت و به حرفام گوش کرد،بهش گفتم هیچکس باورش نمیشه من حالم بده،من دارم میمیرم،(۱هفته قبلش خودکشی کرده بودم..)لطفا شما بهشون بگو،بعدا فهمیدم که وقتی تنها با خانوادم حرف زده بهشون گفته این داره دروغ میگه مریض نیست و از طرفی به من قرص ترانکوپین دور ۱۰۰داده بود،قرصی که براب کسی که افکار خودکشی داره سمهههه و در طول مصرف همون قرص من ۲بار خودکشی ناموفق داشتم که تا دم مرگ رفتم،این نتیجه ی انسانیت نداشتن و بی شرفی دکترای اعصابمونه که همه رو بدبخت کردن

شرمنده اگه طولانی شد،گفتم شاید به درد کسی بخوره و بچه ش،خودش یا خانوادشو بتونه نجات بده

میدونی پنیک من ترس و فکر مرگ انداخت تو ذهنم حالا هر شب هی مداب خاب مردن و مرگ میبینم میترسم شدیددددی ...

میفهمم خیلی سخته این افکار رو بنویس و به خودت بگو خب آیا اینا واقعیت داره؟اگه واقعیت داشت تو باید خیلی وقت پیش و همون روز اولی که ترس از مرگ داشتی میمردی

این هارو انقدر به خودت بگو که ذهنت باور کنه،چون واقعیت همینه،قرار نیست هرچی تو ذهن گفت رو ازش بترسی،ذهن وراجه خیلی حرف چرت و پرت میزنه در طول روز

قرص ی حس خیلی خوب میده بهت اوایل که مصرف میکنی،دقیقا مثل مواده،بعد از چندوقت اگه یک روز قرص نخوری دی ...

متاسفم عزیرم بابت تجربیات تلخت 

هر دارویی قطعا عوارضی داره

اما من به شخصه آسنترا مصرف کردم خیلی خوب شدم