2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفر قبل من که پارک کرده بود چسبونده بود به ماشین جلویی به من که رسید حواسم نبود که وقتی میخوام از پارک دربیام یکم دنده عقب بگیرم که به ماشین جلویی برخورد نکنم

سر این رد شدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نکاتی که داره 

من سوار شدم نزدیک میدون گفت بزن دنده سه 

دنده سه نزدیک میدون ممنوعه باید بگی ممنوعه و با اجازه افسر دنده سه میکنم 

پارک دوبل هم گرفت گفت خیلی خوب بود 

بعدشم گفت کنار جدول پارک کن که پارک کردم خاموش کردم زدم کرد بار اولم اینطوری شد 

بار دوم هنوز نرفتم امتحان بدم 

دفعه اول پارک دوبل رو خراب کردم

بعد کلی تمرین کردم پارک دوبل عالی شد اما نگو یادم رفته بود دستی رو بدم پائین کل مسیر با دستی بالا رفتم

یه دفعه خاموش کردم رد کرد اما بعضی افسرا میگن خاموش کردن اشکالی نداره

دفعه بعدی خوب بود همه گفتم قبول شدی؟اما افسر روانی قبولم نکرد

دفعه بعدی دوبل و دنده عقب گرفت قبول شدم

راهنما ها مهمه،موقع خروج از شیشه بیرون نگاه کردن مهمه، بین خطوط رفتن مهمه،تنظیم آیینه حتی نمادین مهمه،تمرین کن،دنده عقب باید صاف بری

من بیشتر مشکلم استرس بود پیش افسر دست و پاهام میلرزید هی پام روی کلاچ میلرزید

دیدم خانما قرص پرانول می‌خورن

خریدم یکی نیم ساعت قبل آزمون خوردم دیگه دست و پام نلرزید

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕