2777
2789
عنوان

قم های عزیز میشه بیاین

71 بازدید | 7 پست

سلام ظهرتون بخیر 

قراره فردا حرم حضرت معصومه علیه السلام بیایم ولی ببخشید رک میگم من عذر شرعی داشتم و تموم شده ولی در حد لکه خیلییی کوچیک مونده

میخواستم بپرسم فردا میشه به ضریح دست بزنم و ببوسم ؟؟؟

یا اگه کامل تموم شد تو راه اون موقع چجوری تو راه غسل کنم وقتی شرایطش رو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زیارت حرم حضرت معصومه چون خانمن مشکلی نداره اصلاا

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بله زیارت حرم حضرت معصومه چون خانمن مشکلی نداره اصلاا

چجوری میتونم تو راه غسل حیض بکنم وقتی شرایط حموم رو ندارم 

چون با کاروان قراره بیایم 

میگم شاید تا فردا ظهر کامل تموم شد و غسل بکنم و پاک باشم 

اگه هم تموم نشد که گفتین مشکلی نداره دست زدن به حرم

چجوری میتونم تو راه غسل حیض بکنم وقتی شرایط حموم رو ندارم چون با کاروان قراره بیایم میگم شاید تا فرد ...

نشاسته بخور شاید بند اومد تا فردا صبح زود ک راه بیفتی 

غسل کن و تو حرم برو سرویس چک کن 

اگرم نشدی قسمت اینطور بوده 

مهم دله

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چجوری میتونم تو راه غسل حیض بکنم وقتی شرایط حموم رو ندارم چون با کاروان قراره بیایم میگم شاید تا فرد ...

اونجام نیتونی از خادما سوال کنی 

شلید بشه تیمم بدل غسل کرد ولی من نمیدونم این مسائل رو 

سلام 

یک ‌.اگر لک بینیت زیر ده روزه پریود هستی

اگر بالای ده روزته استحاضه هستی 

وقتی استحاضه هستی اعمالش رو انجام بدی می تونی ضریح رو زیارت کنی...

دو‌. مقلد آیت الله وحید باشی احتیاط واجب در حالت پریودی نمی تونی بری پیش ضریح 

باقی مراجع اجازه دادند.

نکته: مرجعی که میگه احتیاط واجب هم می تونی به اون احتیاط واجب عمل کنی هم می تونی بری سراغ یه مرجع دیگه... 

سه‌. آب بود باید غسل کنی ولو با شلنگ دستشویی

مگر اینکه آب و غسل و... برات ضرر قابل توجه داشته باشه 

آب نبود و یا بود ضرر داشت هم که تیمم می کنی