2777
2789
عنوان

خانمهایی که فرزند نیمه اول سال نوده نه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 103 پست
۱۳۹۹/۴/۲۲نودونهچهارصدیک دوسهچهار این چهار واردشش سالگی شده پنج روتموم کرده

ببین ۹۹ به دنیا اومده . سال 1400شده یک سالش. سال1401شده دو سالش.سال1402شده سه سالش. سال1403شده چهار سالش . و سال 1404یعنی الان شده پنج سالش

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
خود ۹۹ ک حساب نیس😂😂 مگه شما مثلا آبانِ ۹۹ میگفتی بچه ام یکسالشه؟؟ نه . میگفتی ۴_۵ماهشه از ۹۹ تا ۱ ...

آخه چهارماه ارسال میگذره بله ازنودونه حساب میکنم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تازه وارد پنج سالش شده یا پنج روتموم کرده

از تیر ماه امسال وارد ۵ سال شده

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
وا😐چه جوری صحبت کردم

میگی چشم آب نمیخوره توخونه یادبدی..مجبور باشم یادش میدم نقاشی روخیلی خوب می‌کشه ازیک تاده رو یادش دادم رنگارویکم بلده خودم درسته شرایط افتضاحی داشتم توزندگیم ولی سه سال رومن تونمونه دولتی درس خوندم ..لعنت به بی پولی که آدم رو نوچه شرایطی می‌زاره میرم میپرسم اگه تونستم میزارم اگه نتونستم بازم یکاریش میکنم 

خب بگذره😐باید یکسال کامل از روی تولد بچتون بگذره تا ۱سال ب سنش اضافه بشه

والا اینجا میگفتن زمانی که بدنیامیادمیشه یک وقتی یکسال میگذره یکوتموم می‌کنه وارد دو میشه میشه دو

درسته دیشب ازلحنت خوشم نیومد ولی وقتی تو گفتی فهمیدم وگرنه نمی‌دونستم

من چون دیدم سن هارو با فاصله ۴ ماه یهو ۲ سال اضافه کردی اعصابم خراب شد گفتم وگرنه من کاری به کسی ندارم

من چون دیدم سن هارو با فاصله ۴ ماه یهو ۲ سال اضافه کردی اعصابم خراب شد گفتم وگرنه من کاری به کسی ندا ...

الآنم سن دخترمنوبپرسن میگم سه چهار سالشه ولی اونجا گفتی فهمیدم اومدم ازخانمام پرسیدم ممنون بازم

میگی چشم آب نمیخوره توخونه یادبدی..مجبور باشم یادش میدم نقاشی روخیلی خوب می‌کشه ازیک تاده رو یادش دا ...

ان شاء الله ک بهترینا واست خودت و فرزندت اتفاق بیوفته

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی