خانما من فکر میکردم واردشش سال بشه باید بره اول چون اینجا اینطوری میگفتن فرستادم خانما گفتن باید بره پیش دبستانی قبل اول ...آیا واجبه بره؟؟اگه نره چی میشه؟؟وشماهایی که ثبت نام کردین شرایطش وهزینش وچی نیازه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه الان ۵سالشه۶سالگی میرن پیش دبستانی۷سال هم کلاس اول
متولد 22تیر 1399میشه ۵سال و حدودا ۲ ماه
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
۵سال و ۲ماه۹۹ تا ۴۰۰۴۰۰ تا ۴۰۱۴۰۱ تا ۴۰۲۴۰۲ تا ۴۰۳۴۰۳ تا ۴۰۴
آره ویرایش کردم😁
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
پنج سالو تموم کرده وارد شش شده یانه؟من فکر میکردم وارد شش سالگی شده
ببین این بچه تازه ۲ ماهه وارد ۵ سالگی شده