2777
2789
عنوان

خانمهایی که فرزند نیمه اول سال نوده نه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 105 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان ۵سالشه۶سالگی میرن پیش دبستانی۷سال هم کلاس اول

متولد 22تیر 1399میشه ۵سال و حدودا ۲ ماه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
خودتون ثبت نام کردین ؟؟میدونین چیانیازه؟

من ک ن

ولی اقوام بله

شهریه ها متفاوته 

اگ تو شهر کوچیک باشین از ۱۰ تومن به بالاس

اگ تو روستا باشین ک کمتره

معمولا هم خودشون یه لیست بهتون میدن ک تهیه کنید. از جمله مداد رنگی و خمیر و آبرنگ و گواش و قیچی و کاغذ رنگی و...

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
۵سال و ۲ماه۹۹ تا ۴۰۰۴۰۰ تا ۴۰۱۴۰۱ تا ۴۰۲۴۰۲ تا ۴۰۳۴۰۳ تا ۴۰۴

آره ویرایش کردم😁

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
پنج سالو تموم کرده وارد شش شده یانه؟من فکر میکردم وارد شش سالگی شده

ببین این بچه تازه ۲ ماهه وارد ۵ سالگی شده

بیان قبول نکنن برای اول دبستان سه ونیم خاستن

یعنی چی بیان قبول نکنن؟

یا باید هزینشو جور کنی و بفرستیش

یا تو خونه خودت باهاش کارکنی 

ک من چشمم آب نمیخوره شما تو خونه باهاش کارکنین. وگرنه تاالان حداقل رنگ ها و یه سری چیزای خیلی ابتدایی رو بلد بود

۱۳۹۹/۴/۲۲نودونهچهارصدیک دوسهچهار این چهار واردشش سالگی شده پنج روتموم کرده

خود ۹۹ ک حساب نیس😂😂  مگه شما مثلا آبانِ ۹۹ میگفتی بچه ام یکسالشه؟؟ نه . میگفتی ۴_۵ماهشه 

از ۹۹ تا ۱۴۰۰ میشه یکسال

یعنی چی بیان قبول نکنن؟یا باید هزینشو جور کنی و بفرستیشیا تو خونه خودت باهاش کارکنی ک من چشمم آب نمی ...

این چه طرز صحبت کردنه..خودم یکاریش میکنم ممنون که شرکت کردین