2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 43289 بازدید | 831 پست
اخه ب شما چه عجب دخالت گر هستین طفلی زن داداشت

🫤🙄 حرامه کارش

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوووف خیلی مفصله حوصلم نمیشه بگم ولی کسایی که گفتن منو اون مثل همیم من دزدی نمیکنم .من اگه گوشت بدم ...

شما گفتین به شوهرت نمیگی 

اونم مثل شما فکر کرده مهم نیست بگه

چی بگم شاید اونم مشکلاتی داره

داداشت فقط از جانب خودش حرف زده

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

حالا من کاری به طلا ندارم اصلا وقتی نمیدونی می مقصره چرا راحت میگن نامرده حالا یه درصد شوهره اگه مقص ...

درسته منم قبل تر گفتم رو زندگی هیچ زنی نمیشه قیمت گذاش طلا و مهر ک بماند نمیشه قضاوت کرد یه طرفه

هوووف خیلی مفصله حوصلم نمیشه بگم ولی کسایی که گفتن منو اون مثل همیم من دزدی نمیکنم .من اگه گوشت بدم ...

خوب چرا دوست داری دخالت کنی ؟

خودشون مشکلشونو حل میکنن 

دو روز دیگه اگه آشتی کنن اولین نفر که مقصر میشه خودتی چون دخالت کردی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

مگه تو زندگیشون بودی از کجا می‌دونی کی مقصره؟

نه عزیزم من قضاوتش نکردم که دختر بدیه و...

فقط از این که گفت رفت طلاهارو عوض کرد فاکتورشو زد به نام خودش گفتم 

چون معلومه چندماه تحقیق کرد به اینا میگن هفت خط 

۲۰۰ گرم طلا چیز کمی نیست 

همون طلارو می‌گرفت بعدش مهریه رو میبخشید 

من خودم جداشدم تو نامزدی همه چیو بخشیدم تا فقط جدابشم اونی که سختی زیاد بکشه همه چیو میزاره و می‌ره 

حالا بعضیاهم مهریه میگیرن که یه خونه بگیرن سقف بالاسرشون بشه ولی واقعا نامردیه هم طلارو از چنگش دراورد هم ۱۱۴ تا سکه بگیره 

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

مهریه هم حق زن هست من نمیفهمم مفهوم مهریه یعنی چی؟چرا مهر میکنن وقتی نمیدن؟مهریه حلال تر از شیر مادر ...

خانمه وقتی زرنگ بازی درمیاره طلایی که شوهره خریده و میبره میفروشه دیگه چرا باید توقع مهریه بکنه؟؟؟ 

اون طلا و مرد کار کرده خریده به امید این داده به زن برای زندگی ..نه اینکه بفروشه ببره

اگر اینجوری هست جهازی که زن میاره اونم نصفش باید برای شوهر باشع

یکم ادم منطقی باشه بد نیست

یا طلاهارو میبرد یا مهریه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

چرا رفته ک طلاق بگیره بگو راهنماییت کنم

کلا یه ساله ازدواج کرده 

ازدواج دومش هست 

تو این یه سال دو روز خونه داداشم بود ، یه ماه خونه مادرش قهر 

و اینکه خیلی شلوغه 

جوری که همسایه ها اعتراض کردن و گفتن به داداشم که از این خونه برید 

چون نصف شب یهو خانم شروع می‌کنه داد و بیداد و آبرو ریزی و ملت رو میکشونه بیرون 

چرا مثلا مادرم زنگ زده دعوت کرده اونا رو ولی به داداشم گفته نه به خانم 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .