2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 43311 بازدید | 831 پست
از خونه باباش اورده؟؟؟

زن داداشت هوب یا بد 

سعی کن ضد زن نباشی از خونه باباش اورده یعنی چی. 

عمرش بذاره پای مرد بعد مردم براش طلایی نخره بنظرم خودتو بکش کنار نشو نخود اش خودتم زنی دختر داری

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان فاکتور هیچ ارزشی ندارهخیلی سال طلا میخرم و میفروشماصلا کسی نمیگه فاکتور

عزمزمه از نظر قانون حتی خرید و فروش بدون فاکتور جرمه الان برادر اسی بره از اون طلافروش شکایت کنه و ثابت کنه طلا رو بدون فاکتور معامله کرده مقصر شناخته میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
زن داداشت هوب یا بد سعی کن ضد زن نباشی از خونه باباش اورده یعنی چی. عمرش بذاره پای مرد بعد مردم براش ...

۲۰۰ گرم طلا داشته چرا نخریده

اسی هم داره میسوزه که چرا زن داداشه کا یک عمر تو خونه داداشه زحمت کشیده حق نداره چیزی داشته باشه فتن ...

دقیقا ی پیام دیدم اتیش گرفتتتتتمممممم 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
گفتم دیگه چون عوض هم کرده نمیتونن پس بگیرن

اصلا در مورد طلا اول مرد باید ثابت کنه که طلا دست خانوم هست بعد تازه بره درخواست استرداد بکنه 

که خوب اثبات اینکه طلا رو خانوم برده تقریبا غیرممکنه 

بنا بر اینکه همیشه حق با عروسه میگن

همیشه حق با عروس نیست واقعا هیچ خواهر عاقلی بد زندگی داداشو نمیخواد یا بد زنداداشو چون خوشی زنداداش رابطه ی مستقیم با خوشی داداش داره 

من خودم تقریبا تازه عروسم دریغ از یه گرم طلا دریغ از محبت 

ما فکر میکنیم همه ی عروسا خوبن ولی بدم هست

من نگفتم ادعای همه اموالش روبکنه.اما ارجیزی که از اومدن توی خونه آقا آقا میخرا خانم هم دراون چیز سهم ...

منم با بعدش مشکلی ندارم، نوشتم برفرض که از قبل آقا این ها داشته باشه که خیلی از آقایون از قبل خونه و ماشین رو دارن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

والا شاید یک ساله و جهیزیه هم نیاورده .

جالبه استارتر فقط اومد کمک خواست همه شدن جانبدار عروس واقعا عدالت خوب چیزیه فکر کنید برادر خودته همه خودشونو تیکه تیکه میکنن زن داداشه یه قاشق نبره الان شدن حامی زن داداشه