2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 23809 بازدید | 683 پست
جاری منم طلاق گرفت یه کیلو طلا با خودش برد مادرشوهرم خودش وجر داد

اسی هم داره میسوزه که چرا زن داداشه کا یک عمر تو خونه داداشه زحمت کشیده حق نداره چیزی داشته باشه فتنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب داداشت هم اموالش رو به نام مادرتون بزنه. چون با هفت خط باید هفت خط بود

بی فایدست اگه تا یکسال قبل اجرای مهریه اموال رو منتقل کرده باشه دادگاه برمیگردونه چه برسه به الان که مهر اجرا گذاشته براش بدتر هم میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

پس چرا ۴ تا مرد میان زیرش رو امضا میکنن شرمنده اسی شما زیر شعله رو زیاد نکنید دو تا زن و شوهر با هم ...

چی میگی 

من فقط سوال کردم که ایا میشه پس گرفت یا نه

کاری به زندگی شون ندارم 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
اسی هم داره میسوزه که چرا زن داداشه کا یک عمر تو خونه داداشه زحمت کشیده حق نداره چیزی داشته باشه فتن ...

کجا یک عمر گفته تازه ازدواج کردن و حتی بچه ندارن،من خودمم عروسم ولی همیشه حق با عروس نیست عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

نه مال خودشه و همون هبه هیت 

مگه برادرت بعد از عقد برای پس انداز خریده باشه و بتونه ثابت کنه که برای منلسبت و هدیه نبوده به عنوان پس انداز و امانت بوده  اونا برمیگردونن 

کجا یک عمر گفته تازه ازدواج کردن و حتی بچه ندارن،من خودمم عروسم ولی همیشه حق با عروس نیست عزیزم

اصلا ربطی به نسبت نداره هر آدمی تو هر نقشی میتونه خوب یا بد باشه