2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 45705 بازدید | 850 پست
خوب همینجوری هم خانوم میتونه شاهد ببره که طلاها رو‌ازم گرفته و‌برده شاهد جور کردن کاری نداره اما در ...

اثباتش سخته بعنوان هبه نبودن آسون نیست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ گرم طلا کافی نیست براش؟😐😐 طمع کرده شایدم نقشه داره وگرنه اگه با شوهرش مشکلی نداره و فقط واسه ا ...

عزیزم ما خبر نداریم از چیزی ولی مطمئن باش اکثر خانوما سازش دارن زندگی خوبو ول نمیکنه بره حرف دل اون خانومم باید شنید و اینکه خونه یا ماشینی به اسم عروسشون نیس دویست گرم طلای هدیه رو هم بخوان بگیرن یعنی هیچ حقی نباید داشته باشه ازین زندگی؟مهریه هم که به سختی میشه گرفت سالی یه سکه س حق طلاق هم که با اقایونه خانوما مظلومن خیلی تو این ماجرا

برا شما جز مهریه هست برا اون فقط اینه شمعدان و سکه زده نه طلا

یعنی اصلا گرم طلا تو ننوشتن تو عقد نامه؟؟؟؟

پس اینجوری شما مدرکی نداری که طلا براش خریدین و اون برده 

میتونه بگه اصلا طلا براش نخریدین  

سلام خودتون رولزارید جای زنداداشتونهمسرتون هم جای داداشتون‌بعد قضاوت کنید.در ضمن خیلی راحت انگ دزدی ...

اونم میگیره 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
میگم شاید بشه با شهادت چند نفر ثابت کرد

نه نمیشه ثابت کرد مثلا چجوری شهادت بدن که دیدن ایشون طلا رو‌با خودش برده ؟

طلا یخچال نیست که بزرگ باشه همسایه بیاد شهادت بده که دیذم برده بعد اصلا شهادت بده که دیدیم برده 

همینجوری زن داداشت میره یکنفر رو میاره که شهادت بده برادرت طلاها رو ازش گرفته و برده 

خب منم همینو گفتم گفتم اگه بنویسم میشه و اگه ننویسم نمیشه دعوا داریا ,😆

نه دعوا ندارم 

استارتر میگه ننوشتن خو اینجوری که بدتره عروسه میگه اصلا دارن دروغ میگن و اینام مدرکی ندارن 

ما اگه طلارو نوشتن امضا زدیم که من تحویل گرفتم اینا که هیچیم ننوشتن 

عزمزم قانون این چیزا حالیش نیست فاکتور به اسم هرکی باشه طلا مال اونه ،حتی اگه مرد خونه یا ماشین به ا ...

الان فاکتور هیچ ارزشی نداره

خیلی سال طلا میخرم و میفروشم

اصلا کسی نمیگه فاکتور 

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

حالا فرض رو بزاریم آقا از قبل خونه و زمین و ماشین داشته و الان خانم دو ساله همسر این آقا شدند دقیقا ...

من نگفتم ادعای همه اموالش روبکنه.

اما ارجیزی که از اومدن توی خونه آقا آقا میخرا خانم هم دراون چیز سهم دارا بقول شما فارغ از جنسیت.

اگر مرد بیرون کار میکنه خانم هم توی خونه کار میکنه‌.

پی‌نوشت خودم شاغلم اما زنان خانه دار هم به ازای کارشون درخونه حق دارند.اسلام هم براشون اجرت المثل در تظر میگیره