2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 40108 بازدید | 813 پست
طلا که مال خودش نیست هدیه حساب میشه و میشه پس گرفت این خانوم زرنگی کرده

اره احتمالا با وکیل مشورت کرده چون با فروش و تعویضش اون هبه از بین میره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شاهد باشه کافیه ؟

دوتا استشهادیه میخوره یکی محلی یکی هم استشهاد استمرار که ۲ تا ۴ نفر دادگاه باید حضور داشته باشن سوگند و شهادت شون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس چرا ۴ تا مرد میان زیرش رو امضا میکنن شرمنده اسی شما زیر شعله رو زیاد نکنید دو تا زن و شوهر با هم کنار میان اگه بادمجون دور قاب چینها سکوت کنن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

دوتا استشهادیه میخوره یکی محلی یکی هم استشهاد استمرار که ۲ تا ۴ نفر دادگاه باید حضور داشته باشن سوگن ...

شاهد الکی که نمیشه ببرن چون باید قسم بخورن که با چشم خودشون دیدن که خانم طلای همسرش رو برده

عزیزم‌به اون هدیه میگن هبه وچون فاکتور به اسم همسرشون طلا مال برادر استارتر حالا چون عوض کرده اگه بت ...

منم تمام فاکتورطلاهام به اسم شوهرم

ولی مال منه فاکتور مهم نیست

بعدشم ممکن خودش هم پول جمع کرده

خریده

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

شما خودت هم گفتی بدون اجازه ی شوهرت به خانواده ات کمک میدی

شوهر من اگه بپرسه میگم 

ولی زن داداشم نمیگه 

و مخفی کاری می‌کنه 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
خب حداقعل یکیش و میزد به نام زنش اونم بالاخره تو این زندگی زحمت کشیده دیگه

۲۰۰ گرم طلا کافی نیست براش؟😐😐 طمع کرده شایدم نقشه داره وگرنه اگه با شوهرش مشکلی نداره و فقط واسه این موضوع مهریه گذاشته‍ اجرا یعنی یه کاسه ای زیر نیم کاسس

درست نیست چرا طلا مال اونه به چه دلیل وقتی داداشم پولشو داده

داداشت پولش رو داده باشه این وضیقشه فهمیدی یادت باشه موقعی که رفتن دادگاه تو صحبت نکنی که اون وسط قاصی قشنگ میزننه فاتحه رو میخونه گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم